Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Cześć, nie mam ostatnio czasu na pisanie.
Postaram się poprawić oczywiście
Za dwupaki nieustannie trzymam &&&&&&
Postaram się poprawić oczywiście

Za dwupaki nieustannie trzymam &&&&&&
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Wściekła jestem NIESAMOWICIE!
Moja też...
Nocka niefajna, bo wyła pół nocy że ucho ją boli... ale od rana tylko gorączka, ból ucha na szczęście poszedł do diabła. Mam nadzieję, że już nie wróci. 

dziś possał na śpiąco 15 min bez krzyków i żali ale jak się przebudził później i chciałam dać drugiego to już był sprzeciw
skończy się wreszcie tym, że będę 5 x na dobę odciągać i karmić butlą ... tak coś czuję ...
a wszystko przez to dokarmianie na siłę w szpitalu łączone ze stwierdzeniem że mały się nie najada bo traci na wadze... jakby inne bobasy tak nie miały... zmylili człowieka (czyt. mnie) żeby ściagać, butlą dokarmiać i teraz taki efekt 
no więc stwierdziłam że nie ma żartów i trzeba zrobić pierwsze obcinanie pazurów ... no i dziś tego dokonałam
jestem z siebie dumna
a jak się przy tym spociłam żeby mu nic nie zrobić