• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

Młody na spacerze wytrzymał 2 h...sukces... poznałam przy okazji następną majową mamę... ale jej synio mimo że urodził się tydzień wcześniej niż mój to straszna malizna...mój w porównaniu do niego to koń... my już po kąpaniu, cycowaniu i usypianiu...teraz młody śpi..a ja...a ja też chyba zaraz pójdę w jego ślady.... :-):-)

Aśka ale ci zazdroszczę spokojnej córy i tego spania do 9... mój budzi się o 4-5 i w dzień też 15-20 min drzemki..na spacerze też nie śpi tylko gapi się...

reklama
hej hej...oczywiscie nie nadrobie.Bo nie zagladalam tu z 2 miechy:zawstydzona/y: glownie na fb siedze bo tam mam dostep z komorki.
u nas dobrze.Mala juz nie taka mala ,rosnie w oczach.Zdrowa i rozwija sie jak na moje oko super! Karmiona tylko mm,bo dlugiej batalii w koncu znalezlismy mleko po ktorym brzuch nie boli,zaparc nie ma a i kupy sa zolte! Spi w nocy super np.dzisiejsza noc:zasnela o 20 obudzila sie o 7 rano,wiec spi jak stary;D
Kiedy i czy planujecie kolejne maluchy?Kto celuje ze mna w 2017??:d

obiecuje poprawe,bede zagladac czesciej...

Witam się porannie :)

Kawka wypita, czekam na mężowego, właśnie wraca autobusem ze Szklarskiej Poręby (dorabia jako kierowca) - w nocy popsuł im się autobus i mają 3h obsówy :(
Mała dała pospać do 7 ale właśnie znowu odpłynęła w leżaczku, pewnie pośpi z godzinkę :)

camel moja mała też na spacerach nie myśli o spaniu ;-) zazwyczaj trzymam ją na rękach i do tego prowadzę wózek ;-);-)

george a gdzie mężowego wywiało?? Ja też się cieszę, że mała śpi w nocy, wolę być wyspana i mieć siłę na cały dzień :)

Dziś w Wawie ładna pogoda się zapowiada .... może wyciągnę małą na długi spacer do lasu.

My na kemping :-D
Ale jeśli chodzi o wybrzeże zachodnie to z czystym sumieniem Śliwke w Mrzeżynie mogę polecić.

A na kemping pod namioty czy domek/przyczepa? :)

Aska - jeju jak szybciutko :) chciałabym też tak szybko dom wybudować :D mamy już projekt. Czekamy na pozwolenie więc niby na tym samym etapie jesteśmy, ale będzie przynajmniej rok różnicy w budowie :)
widzę, że i PolaTola na podobnym etapie jak my :)

Noelle - ja odpadam. Chyba zakończyłam produkcję dzieciów. Może gdyby ciąża trwała krócej i miała mniej nieprzyjemnych dolegliwości (zwłaszcza durne hemoroidy - niby już nie mam, ale jak robię dwójeczkę, to zawsze się boję, że zaraz znów wylezą) to może bym się skusiła...
zwłaszcza, jak karmię lub przytulam młodego - on taki maleńki, kochany, uroczy Aaaaa! niech ten stan trwa i trwa jak najdłużej! bo zbyt szybko rośnie :-p

Moja córa miała anginę 40 stopni i boję się, że zaraziła mi młodego... wczoraj gorączka, ale po zbiciu na razie się nie pojawiła ponownie. Oby już nie wróciło. Cały tydzień siedziałam z młodym w domu, ze względu na chorobę starszej, a wczoraj lekarka zabroniła spacerów z młodym przynajmniej na kilka dni. Więc lato ucieka mi między palcami :zawstydzona/y: Mila jeszcze basenu/kąpieliska/jeziora nie widziała w tym sezonie.

Ja tez na wiecej dzieci się nie pisze, choć przyznam,ze zawarlam z mężem umowę,ze jeśli przeprowadzimy się do pl,to Moze jeszcze jedno...:-)
Asia,wizytuje na wakacje w pl,mąż nas przywiózł,ale do roboty musiał wrócić.Ja obrabiam maluchy z pomocą mamy i zachłannie rzucilam się na wszystko co polskie: jedzenie, gazety,parki itp.Dobrze mi tu:-)

Witam dziewczyny ,u nas dość ładna pogoda wiec później wybieramy się na dni Cisnej czekamy tylko na m jak wróci z pracy .Moja malutka na spacerze śpi ,ale jak już dojeżdżam do bloku to się budzi ma chyba jakiś radar:-).
Tej nocy mała po raz pierwszy spała w swoim łóżeczku budziła się częściej niż w naszym łóżku kiedyś musieliśmy to zrobić później byłoby tylko gorzej (chociaż brakowało mi jej ).

Noelle - może ,może kto wie ...a może za rok??? żartuje oczywiście, ja mowie do m z następne za 10 lat dla mnie najgorsza była ciąża bo sam poród to ok i nie wspominam traumatycznie chodź trwał 12 godz .

Dziewczyny życzę miłego dnia :)

Ostatnia edycja:
Geroge no to super że w PL :-):-) Ty chyba jesteś gdzieś w okolicach Wrocławia??

JA to już chyba (chyba bo nigdy w życiu nic nie jest pewne ;-)) zamykam fabrykę :-) dwoje własnych i siostra na wychowaniu raczej nam wystarczą ;-) tak że george podziwiam ;-)

ardzesh z tą budową, to sama wiesz jak jest, ja bym bardzo chciała ALE jak wyjdzie to tego nikt nie wie, mam tylko nadzieję, że szybko dostaniemy pozwolenie na budowę. Ja już tak marzę o ogrodzie, o porannej kawie na leżaku przed domem, o tym, że Gabi będzie się bawiła na bezpiecznym podwórku a nie pomiędzy blokami .... hmmmm rozmarzyłam się ;-)

Zaraz zjem obiad i ruszam w teren, szkoda marnować takiej pogody.

reklama
Witajcie :) My na weekend wyjechalismy do tesciow i milo spedzamy czas - Julek pospal w ogrodzie i dziadkowie mogli sie wnukiem nacieszyc. Wczoraj do restauracji zabral mnie A i moglismy pogadac o *******ach a nie koniecznie o kupkach Mlodego ;) W piatek za to Maly poszedl z nami na grilla do znajomych i spal caly czas - do 1:30! :)

Ardesh, Aska - tak ja tez buduje :) Tylko jestem juz na etapie deweloperskim (prawie). Ale w tym roku nie zrobilismy NIC w domu - caly czas myslimy ze jeszcze w tym roku cos nam sie uda ruszyc ale na mysleniu sie konczy ;) Mamy teraz inne sprawy na glowie. Ale pojechalimy juz z Mlodym do domu i pokazalam mu jego pokoj :)

W kolejnym tygodniu moj A ma urlop 2 tyg i zastanawiamy sie gdzie pojechac... Pewnie stanie na Mazurach bo blizej niz morze choc ja juz tak dawno nad morzem nie bylam ze marzy mi sie strasznie!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry