reklama

Maj 2015

reklama
Cześć dziewczyny! Dawno nie pisałam, ale na bieżąco staram się podczytywać jak córka daje mi chwilę odsapnąć :)
Jutro po południu mam usg, trzymajcie proszę kciuki żeby wszystko było ok :) to pierwsze usg więc cholernie się stresuję :(
Pozdrawiam ciepło z zimnej Anglii :)

Ja jestem przeciwna watku wizytowego, porozdrabniamybsie na roznychbwatkach pozniej bedzie trudniej doczytac zaleglosci szczegolnie jak bedzie nas wiecej. Boje sie ze sie zrobi zamieszanoe. Tym bardziej ze ja was zazwyczaj z kom doczytuje i tysiac kart bede miala pootwieranych.

Taki z terminami porodu to ok bo do tego i tak sie zadko zaglada a z czasem to sie i tak zżyjemy na tyle ze bedziemy wssystko ( albo prawie ) o sobie woedzialy. Za to warto wpisac z jakiego moasta jestesmy w swoim opisie bo to zawsze ulatwia umiejscowienie osoby.

Tak maja 12lat ale o dzidzię staramy sie od 3 lat
Radość ze wkońcu jest mała kruszynka i bedzie rodzeństwo ogromna . Oni uwielbiają małe dzieci :)

Właśnie jesteśmy na plaży jest 27C duchota straszna ufff
A ja sobie siedzę u podczytuję Was :)

Dodatkowe wątki jak wizyty nie wiem czy to ma sens skoro mamy wizyty u lekarza USG to chyba wystarczy albo :)

ImageUploadedByForum BabyBoom1411064049.008848.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1411064049.008848.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1411064049.008848.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 62
reklama
No właśnie, a mi się wydawało, że tu robi się bałagan jak piszemy i o wizytach i o normalnym codziennym życiu.

Chciałam sprawdzić ile miała dzidzia Matik na ostatnim usg i musiałam się przebijać przez praktycznie cały wątek...
A co będzie jak naprodukujemy z 1000str?? :)
Ale to tylko takie moje spostrzeżenia nie chcecie to nie ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry