Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Cześć dziewczyny! Dawno nie pisałam, ale na bieżąco staram się podczytywać jak córka daje mi chwilę odsapnąć
Jutro po południu mam usg, trzymajcie proszę kciuki żeby wszystko było ok to pierwsze usg więc cholernie się stresuję
Pozdrawiam ciepło z zimnej Anglii
Ja jestem przeciwna watku wizytowego, porozdrabniamybsie na roznychbwatkach pozniej bedzie trudniej doczytac zaleglosci szczegolnie jak bedzie nas wiecej. Boje sie ze sie zrobi zamieszanoe. Tym bardziej ze ja was zazwyczaj z kom doczytuje i tysiac kart bede miala pootwieranych.
Taki z terminami porodu to ok bo do tego i tak sie zadko zaglada a z czasem to sie i tak zżyjemy na tyle ze bedziemy wssystko ( albo prawie ) o sobie woedzialy. Za to warto wpisac z jakiego moasta jestesmy w swoim opisie bo to zawsze ulatwia umiejscowienie osoby.
No właśnie, a mi się wydawało, że tu robi się bałagan jak piszemy i o wizytach i o normalnym codziennym życiu.
Chciałam sprawdzić ile miała dzidzia Matik na ostatnim usg i musiałam się przebijać przez praktycznie cały wątek...
A co będzie jak naprodukujemy z 1000str??
Ale to tylko takie moje spostrzeżenia nie chcecie to nie