Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Moj Felek też nie raczkuje...wszystko w swoim czasie ;-)Czesc dziewczyny, jestem tu nowa, zastanawiam sie czemu nie dolaczylam wczesniej skoro urodzilam w maju.. Z drugiuej strony przeczytalam kilka stron Waszych rozmow I nie wiem czy tutaj pasuje.. Moj syn niesmoczkowy, niebutelkowy, ba nawet niepapkowy, Na blw jade z nim plus oczywiscie kp, ale nieregularnie, Na zadanie czyli bardzo czesto, w nocy kilka pobudek, od urodzenia wisial Na mnie I potrzebowal bardzo bliskosci, w wozklu plakal juz po mparu min OD samiutkiego poczatku, wiec nosze w chuscie, duzo nosze ogolnie... Spanie tylko Na moich kolanach lub rekach, czasem uda sie w duzym lozku ale musze lezec obok. Ot, dziecko o duzych potrzebach, jak mowi dr sears, autor rodzicielstwa bliskosci, ktore chcac nie chcac stoduje..ech Za pare tyg powrot do pracy a ja nie wiem jak maly beze mnie przezyje I jak is dam rade z takim niewyspaniem :-(
Czy wasze dzieci juz raczkuja? Mojemu sie chyba nie spieszy :-(