reklama

Maj 2015

reklama
Ja raczej stawiam na chłopca albo powiem inaczej nie nastawiam się na dziewczynkę ;) chociaż wszyscy mi dokoła "wróżą" dziewuszke i poczatek ciąży zupełnie inny niż poprzednio wiec kto wie ;)

Wow w 13 to nie zle:)) to może ja przepisze to usg swoje bo mam to już co sprawdza wady itp zrobić między 11a13tyg ciąży i zapisana jestem tak ze będę w 11tyg i 5dniu więc nie wiem czy o tydzień nie przesunąć...

A ja nie wiem... U nas w tym roku w bliskiej bardzo rodzinie urodziły się 4dziewczynki w tym mojego męża brat ma dziewczynkę i moja siostra... Był 1 chłopak tylko u teściowej siostry... Czuję chyba że dziewczynka

Ja chciałabym dziewczynki synka juz mam.zawsze pragnelam córeczki. Podobno najwcześniej płeć poznają w 12 tyg ale to też różnie. U mnie na staraczkami dziewczynie do 20tyg mówili dziewczynka ona bardzo chciała a okazało się potem ze Chłopiec. Zależy od usg i czy maluch pokaże. Mój Oktawian ślicznie pokazal krocze w 16tyg wcześniej lekarz mówił ze nie zobaczy ale ja czułam ze będzie syn.teraz mam mieszane uczucia ale czuje ze jedna dziewczyna tam jest.
Mamy mające córeczki jak się czulyscie w ciazy?

Ja czułam się bardzo podobnie jak teraz. Mdłości i wymioty brak apetytu . Teraz pewnie chciałabym synka ale najważniejsze jest dla mnie żeby tylko było ZDROWE!!!! A moja Gabrysia marzy o siostrzyczce , mąż o synu

Mi w 15 tyg lekarz prognozowal chłopaka,a ze czułam od początku ze będzie chłopak to mu wierzyłam. Trzy tyg później juz była dziewczynka, wiec w odkrycie płci w 13 tyg mało wierze ;-) wole chyba poczekać tak do 18. Większa pewność

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry