• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2015

reklama
A mam takie pytanie: czy powiedziałyście już swoim dzieciakom, że będą miały rodzeństwo? Bo ja jeszcze nie i zastanawiam się, czy to nie za wcześnie. Ale z kolei nie chcę, żeby od kogoś innego się dowiedziała.

Melduję się po dłuższej przerwie:) Na dzisiejszej wizycie lekarz na podst. badania stwierdził, że moja macica jest za duża jak na wiek ciąży (11tc.). Skierował na usg ale dopiero za trzy tygodnie:( Duża macica może oznaczać, że albo ciąża jest starsza, albo bliźniacza (tu raczej niemożliwe bo pierwsze usg wykazało pojedynczą). Czy któraś z Was miała podobny problem? Narazie postanowiłam się nie martwić na zapas.

I jeszcze jedno co mnie zdziwiło. Lekarz kazał brać nospę jeśli brzuch ciągnie lub czuć napięcie (takie wrażenia mam ale słabe). Czytam w necie, że niektórzy lekarze tak zalecają. Z ciekawości, dlaczego? Może któraś z Was wie?

Była to wizyta na NFZ i muszę przyznać, że zarówno lekarz jak i sama przychodnia bez zarzutu:-)

Colly kochana bądź dobrej myśli, zrób badania, jedź do swojego gina niech rozwieje Twoje wątpliwości.

Vivid spokojnie jedź w góry odpoczywaj, nie muszą to być najwyższe partie . Rób wszystko to co Cię relaksuje i odpręża.

Katagorka dobre wieści , super :)

reklama
Odnośnie gór to myślę że osoby problemami z ciśnieniem powinny uważać. Ja osobiście odpuscilabym sobie wyciągi bo szybka zmianę ciśnienia bardzo się odczuwa.w listopadzie jechałam takim wyciągiem na Kope i czułam się kiepsko mąż też tj zatyka ja się uszy.byli i tacy którzy brali z sobą maluszki -dla nich to dopiero był szok. Ale takie brykanie po górach spacerkiem to ja bym poszła. Mieszkam sama w górach 15 km od Karpacza i 20 od Szklarskiej Poręby. Przyjezdni zawsze czują ta a klimatyzację organizmu przez pierwsze godziny

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry