• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2015

reklama
Boje się już tej nocy czy znowu będzie napad dwu godzinny kaszlu u Gabrysi...ahh jutro idziemy do kontroli bo tak chol...nie może być .
A tak wogóle to śmieszne ale rusza mi się coś brzuch takie dziwne uczucie...wiem ze nie dzidzius ale mega to.czuje i od tygodnia nie moge spać na lewym boku bo coś mnie kluje i nie dam rady

Katagorka widzę ze twoja Gabrysia ma to samo co mój Daniel - ataki kaszlu. U nas połączone z wymiotami :-/ co jej dajesz? My mamy cały arsenał leków i inhalacje i nie widzę w ogóle poprawy... I doskonale znam to uczucie, że boisz się nocy. Ja tez...

reklama
U mnie od 3 dni mdłości są całodzienne z wieczornym finałem w kibelku... Ale fakt, jem ogromnie dużo. Dziś zjadłam prawie kg winogron :-/ jutro spróbuję się trochę ograniczyć i zobaczymy...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry