Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Molisek wszystko jest możliwe dzidzia ma ok 7 cm plus nogi i rączki
Weź piłeczkę i spróbuj nie poczuć jej ? poprostu kobiety które juz rodziły prędzej rozpoznają o co chodzi
Anna Maria tak sie składa ze ja od gówniary mam problem z tym wstydliwym miejscem... nie wiem do końca czy to od tego, że przeziębiłam tyłek siedząc w listopadzie na schodach czy przez to, ze jak młodsza byłam cierpiałam na zaparcia...no nic...u mnie taka naroścl też jest caly czas od wielu, wielu lat.... i od czasu do czasu wychodzi taki siny lub czerwony pęcherzyk...Potem ból, pieczenie, swędzenie....czasem ból taki jakby mi ktoś w tyłek gwóźdź rozpalony wkładał. czasem tez krwawienie...i w końcu znika... Sorry ze tak obrazowo, ale inaczej sie opowiedziec o tym nie da. Co jakiś czas sie odnawia...zwłaszcza gdy posiedze na zminym, albo zaloze koronkowa bielizne Byłam z tym nawet u lekarza rodzinnego po leki...ale nie zajrzał mi tam, a z miejsca wystawił skierowanie do chirurga na wycięcie...ale jako młoda dziewczyna mówię no kpiny! Gdzie ja miałabym na operacje z tym iść...przecież to wstyd teraz czasem zaluje... no ale... jeszcze chyba zdążę...
Matik możliwe ze tak bo od czterech dni regularnie wieczorem przed spaniem leżąc na plecach przemieszcza mi się z jednego boku na drugi tak około pół godzinki mój D się śmiał że w dzień śpi i je by wieczorem pobaraszkowac i mamusi dokuczac
Anna Maria najpierw lekarz pierwszego kontaktu potem dostaniesz skierowanie do proktologa lekarza od hemoroidow
AnnaMaria dowiedzieć się czy to nie jest torbiel wlosowa miałam to paskudztwo i największemu wrogowie nie życzę. Po zabiegu od września do grudnia biegalam zmieniać opatrunki na szpital, masakra. Oby u ciebie to nie to ale po opisie to objawy takie jak ja miałam. Pozdrawiam
Ja mam hemoroida po zeszłej ciąży. Po porodzie byłam u proktologa przepisał mi leki i masc i zszedł tzn została sama skóra.jest właśnie bezobjawowy. Podobno ujawnia się jak się ma zaparcia bierze się żelazo. A pod koniec ciąży wiele kobiet ma zaparcia.boje się ze mi się odnowi pod koniec ale to żaden wstyd iść do lekarza z tym.wazne by pomógł.