Hej Mamusie
Ja dopiero tak późno bo przez cały dzień nie miałam prądu. Wymieniali słup koło domu i najpierw nie miało być prądu do 15, potem do 18 aż włączyli o 20... a już myślałam że będę siedzieć przy świeczkach wieczorem

Dzisiaj z rana miałam apetyt i nagotowałam cały gar. Pyszny mi wyszedł na zakwasie i białej kiełbasce

Zaraz lecę sobie odgrzać porcyjkę
Lisica i inne nowe Mamuśki witam i gratuluję 
Ja już nie ogarniam tych Wszystkich mamusiek na naszym forum
Enganca w sumie to nie wiem co bym na Twoim miejscu zroniła, ale zapewne nawet bym się zapożyczyła by się upewnić czy wszystko jest ok. A nie możesz prywatnie do jakiegoś anglika się wybrać? Może taniej będzie

Ja też mam takie wahania. Dzisiaj śmiałam się i jednocześnie płakałam a nawet nie pamiętam o co

I jeszcze do tego często się zawieszam tak jakbym spała z otwartymi oczami. Najgorsze jest to że nawet jak jadę autem to co takiego mi się przydarza ale mimo zawieszki mimowolnie hamuję, czy też skręcam tak jak powinnam.
Czarnulka fotelik extra

I taki unisex
Marta jak po wizycie??
Kropeczka współczuję bólu!! Mi ostatnio odłamała się plomba i boję się że zacznie mnie boleć ząb i też nadejdzie to co nieuniknione czyli wizyta u dentysty sadysty
Lisica z Oliwią miałam termin na 10 lutego i też w dniu terminu urodziłam

Tobie też tego życzę by mężuś miał prezent no i pępkowe za jednym zamachem z imprezą urodzinową