reklama

Maj 2015

O dokładnie tintes butelka ciężka do mycia ja wiem nie powiem miałam 2 i myłam. Nie pamietam zeby mi to problem sprawiło hmmm

Didi widzę zdjęcie dzidzi cYli lekar nie powiedział Ci kogo widzi ?
Ja obstawiam dziewczynke :)

reklama
Asiaf zgadzam się co do butelek Dr Brown, porażka!
Ja byłam baaaardzo zadowolona z butelek Lovi. Fajny system odpowietrzania (Asiu, chyba trafiłaś na jakąś wadliwą ;)), no i Avent.

O dokładnie tintes butelka ciężka do mycia ja wiem nie powiem miałam 2 i myłam. Nie pamietam zeby mi to problem sprawiło hmmm

Didi widzę zdjęcie dzidzi cYli lekar nie powiedział Ci kogo widzi ?
Ja obstawiam dziewczynke :)

No tam jest taka gwiazdkowa nakladka do twgo ta rureczka. To wszytko tzreba dokladnie tymi drobnymi szczoteczkami szorowac no napewno wiecej zabawy ni ze zwykla ;)

reklama
Ja sie zakupami nie przejmuje, prowadze sklep dzieciecy i wszystkiego pod dostatkiem :) smoczki, butelki i inne wyprzedaje takze dla siebie juz poodkladalam, a co do ciuszkow to dla chlopca mam mnostwo po synku a jak bedzie dziewczynka to po prostu sobie wezme ze sklepu i jak bede jechac po towar to bede uzupelniac o dziewczynke bo teraz przewazaja chlopiece rzeczy bo wiadomo co mi wpadnie w oko dla mojego to biore a ze bierze sie paczki to mam asortyment do sklepu od razu :)

Witam nowe mamusie

Ja dzisiaj pol dnia smazylam nalesniki, robilam kilka rodzaji takze troche mi sie zeszlo, moje postanowienie do konca ciazy nie robic nalesnikow!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry