reklama

Maj 2015

reklama
Kropeczka gratuluje Synusia :-)

Mitaginka trzymam &&&&& za wizyte.

Ja adliczam dzien za dniem do pierwszego grudnia a to jeszcze tyyyyle dni, chce tylko uslyszec ze z malenstwem wszystko dobrze.

Ja ostatnio mam takiego lenia, nic mi sie nie chce, jeszcze dzis moge sie poobijac a jutro musze zabrac sie za ogarniecie mieszkania bo na syf juz patrzec nie mozna :-p

A w piatek moj kochany ma urodziny i w koncu wyrwiemy sie z czterech scian i spedzimy z soba milo caly dzien :-)

Czarnulka oj dzial dzieciecy w DM tez mi nie obcy haha :-D tam mozna sie zapomniec, ostatnio bylam w sobote i nie zakumalam ze wczesniej zamykaja i mnie babka musiala wyprosic bo ja bym chyba wogole nie wylazla :-p

A bylas moze w h&m na dziecięcym? Tam to dopiero mozna dostac zajobki :-D mam nadzieje ze pierwszego sie dowiem czy mam lokatora czy lokatorke to jak ja wpadne w te wszystkie sklepy to pomysla ze jakas warjatka ;-)

Hejka dziewczyny.
Kropeczka gratulacje duuużego synka, czytając twój post miałam wrażenie, że przesyłasz nam tu mega duzo pozytywnej energii, na prawdę widać że jesteś przeszczęśliwa, oby każda z nas tak miała.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.

Po nocy spędzonej z szalikiem gardło dalej boli ale sie nie poddaje i walczymy z dzbanem ciepłej słabej herbaty raz z miodem a raz z sokiem malinowym.
Poszłam rano do apteki prosząc o coś na ból gardła informując że jestem w ciązy a farmaceutka (jakaś nowa i anemiczna) mówi |: o w ciąży to może coś do psikania albo nie do płukania...a może cholinex bo kiedyś uczono mnie że chyba można go stosować w ciąży ale na ulotce jest napisane że nie wolno...
Podziekowałam Pani i wyszłam z niczym.

a tak w ogóle dzień dobry dziewczyny :)

majówka na gardło mi pomaga homeogene, biorę jeden za drugim i mi ból przechodzi. Homeopatię można stosować w ciąży. I na przeziębienie oscilloccocinum.

reklama
Islę można na gardło w ciąży.
Ja w homeopatię nie wierzę. Już taniej sam cukier jeść.
Na gardło ssałam też gardlox (ziołowy). Na opakowaniu nie napisali, że nie wolno w ciąży, tylko że się nie zaleca.. więc brałam.

Obudził mnie ból głowy.. Chyba się wybiorę po te nowe leki. Ale na razie wzięłam paracetamol, bo nie mogę z łóżka wyjść.
Ostatnio mam problemy z zasypianiem. Kładę się do łóżka ok 1, zasypiam ok 2-3 i potem nie mogę się dobudzić przed 10..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry