reklama

Maj 2015

Katagorka to w razie w i tak masz szanse na prezent świąteczny od dzidzi, ja jak nie dowiem się w czwartek to przed świętami nie ma szans na wizytę więc z niespodzianki świątecznej nici.

I oczywiście zrobiłam zakupy na c&a :D Dwa komplety bodziaczków dla dzidziusia i piżamka dla mojego starszaczka, który nawiasem mówiąc ma ostatnio manię mówienia zdań w stylu "mamusiu a jak będę malutkim dzidziusiem to... będę miał grzechotkę albo będę spał w łóżeczku albo będę wrzeszczał w nocy. I na nic tłumaczenia że on już był malutki i teraz będzie coraz większym chłopczykiem. Ale o dzidziusiu mówi cały czas że jak urośnie to będzie się z nim bawił ;)

reklama
vivid GRATULACJE! :)

Dzięki za pocieszenie, już mi przeszło ale co się naryczałam to moje :)
Wystraszyłam się bardzo jak zaczęłam w necie czytać jak to szkodliwe.
A to część "mojego dzieła" :-)

Cześć Corrine. Gratuluję synka w brzuszku. Widzę, że coraz więcej z Was zna już płeć a ja jeszcze nie i czuję się w tyle :) :) :)

mAgnesia, fajne ciuszki :) Ja też uwielbiam miętuski w ciąży, wcześniej nie jadłam :) Na mięso nie mam specjalnej ochoty ale jakoś zjadam.
Ja nie mam teraz żadnych bóli w brzuchu.

A czy któreś z Was już mają takie poduchy rogale do spania> Sprawdza się to?

katagorka20 piękny bukiet :) Ale chyba tatuś za tym tez stoi ;-)

Matik lepiej udaj się jak najszybciej do lekarza, albo chociaż zadzwoń i zapytaj co to może być. Niech Ci coś doradzi. Biedna :/

katagorka20 ja się wpisuję na tę listę, na priv to znaczy w wiadomości osobnej czy na jakiegoś emaila ( którego nie znam :) :)) No chyba, że mnie nie chcecie...

A ja własnie zabieram się za robienie domowych frytek z normalnych ziemniaków. Taka zachcianka. Nie jadłam takich od czasów studiów. Zachcianka niezdrowa, mega kaloryczna ale trudno....:)

Katagorka to w razie w i tak masz szanse na prezent świąteczny od dzidzi, ja jak nie dowiem się w czwartek to przed świętami nie ma szans na wizytę więc z niespodzianki świątecznej nici.

I oczywiście zrobiłam zakupy na c&a :D Dwa komplety bodziaczków dla dzidziusia i piżamka dla mojego starszaczka, który nawiasem mówiąc ma ostatnio manię mówienia zdań w stylu "mamusiu a jak będę malutkim dzidziusiem to... będę miał grzechotkę albo będę spał w łóżeczku albo będę wrzeszczał w nocy. I na nic tłumaczenia że on już był malutki i teraz będzie coraz większym chłopczykiem. Ale o dzidziusiu mówi cały czas że jak urośnie to będzie się z nim bawił ;)

Hehe jakbym słyszała moja Gabi ona też chce być jeszcze dzidziusiem

Kokardkaa to tak jak u mnie, 20-22 tydzień wypada przed świętami i na polowkowe lekarz mnie wysyła do innego, żeby kontrolnie zbadal - takie sprawdzenie samego siebie. Juz się doczekać nie mogę, bo ten drugi uchodzi za jakiegoś specjaliste od usg. A normalna wizyta u mojego juz w środę - jeszcze 3dni, żeby się dowiedziec czy wszystko ok. A moze juz cos tam u bubka wypatrzy :D

Co do kiszonej, to z godzinę temu tesciowka mi dala caly talerzyk - mmmmmmniam:-p, a o fasolce po bretońsku mężowi tez dzis mowilam, wiec jakbyście mój smak czytamy ;)

Domi ja mam tą poduche. Polecam.w 1 ciąży sen mi ratowała. Teraz też z nia spałam ale chwilowo poszła w dostawke bo piersi mnie nie bolą i mogę ba pół brzuchu spać.
Ja mam wizytę 3.12 potem niewiem kiedy albo przed sylwestrem albo parę dni po

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry