Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzien Doberek; )
Czarnulka niezly mix
Ja wieczorem pierogi szamalam z moim szanownym
Mnie tez czekam wizyta u lekarza ale pediatry
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Dzień dobry :-)Jakie ranne ptaszki z Was. Ja ledwo mogę oczy otworzyć tak mi się jeszcze spać chce. Ale remont dobiega końca, więc teraz czas na mnie. Muszę iść tam sprzątać i powoli układać w szafkach. Już prawie miesiąc na kartonach żyję. Ale za tydzień jak siły mi pozwolą, będę już na swoim nowym mieszkanku ;-)
W menu: śledzie (4 rodzaje), ogórki kiszone i robiony przez sąsiada smalec Sąsiad pytał czy zrobić mi bitą śmietanę do śledzi i ogórków, ale zrezygnowałam - myślicie, że powinnam zmienić zdanie?
Edit: Jeszcze sąsiad serwuje ryż z truskawkami i śmietaną - mmmmmmmmmmmmmm <3
Vivid! Ty niedobra! Język mi się przykleił i telefonu... Ale bym zjadła śledzia z jajkiem, ogórkiem i cebulką...
Ja będę niańczyć dzieciaki ;-) mąż ma niestety nockę, a szwagierki idą na bal, więc mam dwie pannice pod opieką na jutro + mój urwis = mieszanka wybuchowa muszę im jakieś zabawy zorganizować.