Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dla mnie sam smak glukozy nie był najgorszy, ale potem było mi bardzo niedobrze. Pamiętam ze szukałam okna aby odetchnąć świeżym powietrzem ;-) teraz tez mnie to czeka w najbliższym czasie, ble
Wiosna nie możesz wrócić raczej do domu. Trzeba czekać.
Ja jeszcze nie mam skierowania ale pewnie dostanę 16.01. Też nie wypiję bez cytryny... Zabiorę jakąś książkę i trzeba będzie siedzieć. Na szczęście rano nie mam apetytu, gorzej z piciem.
Ja mieszkam tuż przy przychodni, jakieś 3 minuty pieszo.
Myślicie, że mnie też nie puszczą do domu?
Będę musiała siedzieć razem z chorymi i kaszlącymi dziadkami i dzieciakami?
Nie można w ogóle chodzi w tym badaniu chodzi o to aby sprawdzić czy ma się cukrzycę czy nie a skoro się chodzi to i spalasz cukier wiec badanie jest nie ważne. Wodę można pic ja miałam ze sobą w pierwszej ciąży robiłam w prywatnym labolatorium i dostałam wodę do tego
Dziewczyny czesc ponownie... Wcześniej miałam login ewelinax5 teraz mam tendoszłam do siebie... Zaczynam.starania trzymajcie za mnie kciuki. Ja Wam kibicuje i życzę Wam i Maleństwom wszystkiego dobrego... tam czasami zaglądam jak majowe Mamusie sie maja... Ciekawe czy któraś mnie kojarzy jeszcze i w nowym roku wszystkiego naj