• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2015

Dla mnie sam smak glukozy nie był najgorszy, ale potem było mi bardzo niedobrze. Pamiętam ze szukałam okna aby odetchnąć świeżym powietrzem ;-) teraz tez mnie to czeka w najbliższym czasie, ble

reklama
Wiosna nie możesz wrócić raczej do domu. Trzeba czekać.
Ja jeszcze nie mam skierowania ale pewnie dostanę 16.01. Też nie wypiję bez cytryny... Zabiorę jakąś książkę i trzeba będzie siedzieć. Na szczęście rano nie mam apetytu, gorzej z piciem.

Ja mieszkam tuż przy przychodni, jakieś 3 minuty pieszo.
Myślicie, że mnie też nie puszczą do domu?
Będę musiała siedzieć razem z chorymi i kaszlącymi dziadkami i dzieciakami? :confused2:

Nie można w ogóle chodzi w tym badaniu chodzi o to aby sprawdzić czy ma się cukrzycę czy nie a skoro się chodzi to i spalasz cukier wiec badanie jest nie ważne. Wodę można pic ja miałam ze sobą w pierwszej ciąży robiłam w prywatnym labolatorium i dostałam wodę do tego

Dziewczyny czesc ponownie... Wcześniej miałam login ewelinax5 teraz mam ten:)doszłam do siebie... Zaczynam.starania trzymajcie za mnie kciuki. Ja Wam kibicuje i życzę Wam i Maleństwom wszystkiego dobrego... :) tam czasami zaglądam jak majowe Mamusie sie maja... Ciekawe czy któraś mnie kojarzy jeszcze:) i w nowym roku wszystkiego naj

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry