reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2015

Ewel gratulacje!!! Super wieści!!! Wiem jak się czeka na te upragnione dwie kreski i jaka to radość!!!:* Rośnijcie zdrowo z Maluszkiem!!! :-)

Nieśmiała trzymaj się tam kobietko i zaciskaj nogi!!! Już tak niewiele zostało i będziemy tulić nasze Maleństwa!!!:tak:

reklama
Ewel gratuluję :) zobaczysz ze czas do listopada minie migusiem :) jeszcze niedawno zobaczyłam dwie kreski, potem już był nagle 20 tydz a dziś zaczęłam 33 tydz i jeszcze 3 tyg i rozluzniam nogi :p

Co do rodzeństwa to ja mam jedną siostrę 17 lat starsza a druga 12. Z tą starszą załapałam język jak miałam 16 lat bo wiadomo ze jeszcze byłam smarkata jak ona rodzinę zakładała a znowu z ta 12 lat starsza zawsze miałam super kontakt i do tej pory mam. Najpierw ona się mną opiekowała a jak ja skończyłam 9 lat to znowu zajmowałam sie jej coreczka. Jak urodzila sie moja Oliwia to jej córka miała 12 lat i wtedy ona przejela piecze nad moja córcia a Oliwia ja uwielbia. Takze wydaje mi się ze u dziewczynek różnica tych 8-13 lat jest super :)

Hej.
Ja od wczoraj mam założony pessar ;/ Wszystko było ok do poniedziałkowej wizyty gdzie sie okazało, ze młody tak napiera na szyjke, że ta zaczęła sie skracać. i Wczoraj na kolejnej wizcie mam założone to dziadostwo. Oby pomogło. Z dobrych wieści mały sie ładnie ustawił główką w dół i jest bardzo aktywny.
A dziś zaczynamy 32 tydzień :)

Ojej, Amazonka, trzymam kciuki bardzo mocno, żeby wszystko już było w porządku &&& A czułaś jakieś bóle przy skracaniu się szyjki?

Właśnie a co czułaś ? Bo ja tez mam takie uczucie jakby mi główka na dół naciskała o_O juz nie wspomnę o siusianiu co 10min

reklama
Do góry