Hej dziewczynki jestem już po wizycie nie wytrzmałam i poszłam już dzisiaj nie do mojego gina bo niestety był po za zasięgiem ale przyjął mnie ktoś inny nie mogłam czekać na mojego bo wychodząc dziś z pracy zauważyłam że mój śluz jest z domieszką krwi więc musiałam to sprawdzić lekarz mnie zbadał zrobił usg i okazało się że wszystko jest w porządku nic się nie dzieje żadnego stanu zapalnego niema ani nic zato serduszko bije nie mogłam w to uwierzyć że w tak małej istotce jest już serduszko coś wspniałego taka chwila a maluszek ma już 9 mm . A co do tego śluzu kazał się nie martwić stwierdził że wszystko dobrze sprawdził i nic tam nie widzi a ten śluz był czymś normalnym narazie jest już wszystko ok widzę że sluzu już tyle niema i kolor jest też inny nie wiem czym było spowodowane to dziwne zjawisko u mnie ale we wtorek mam wizytę u swojego gina więc jeszcze raz oto zagadnę a i mam jeszcze takie pytanie orjętujecie się może czy jeżeli miałam dziś robione usg to we wtorek też mi zrobi czy to może będzie niebespieczne dla dzidizusia ? bo nie chciała bym go narażać