Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Może wźmiecie mnie z anawiedzoną ale artykuł naukowy napsany przez koncerny farm,acełtyczne którym zależy na jak największym użykowaniu sprzętu medycznego bo to dla nich pieniądze. Wiem że USG działa na takiej samej zasadzie jak mikrofalówka ( głowica wysyła mikrofale) tylko znacznie słabsze, Ale udowodnione jest że sa wystarczającej mocy by podudzeć cząsteczki wody a ajk wiemy nasz dzodziuś składa się w większości z wody. Dla mnie USG jest jak paracetamol. W ciązy wolno go stosować bo jest bezpieczny ale to nie znaczy że bez potrzeby mam brac dwie tebletki jeśli wystarczy jedna..Karenm trzymaj się bedzie dobrze musi być . Dziękuje za podpowiedzi co do usg i też przed chwilą czytałam jakiś naukowy artykuł że usg nie ma żadnego wppływu na dziecko ja jestem troszkę mało doświadczona bo to moje piersze dziecko aż wstyd sie przyznać ale mam 24 lata a na temat ciąży byłam dotej pory zielona bo zawsze myśleliśmy że jeszcze troszkę poczekamy z dzidziusiem więc nie bardzo się interesowałam tematami ciążowymi ale teraz to nadrobie .
Dziewczyny krwiak jest 2 5 na 2 cm a pod nim dwa serduszka.!!!!szok
Moja siostra ma już bliźniaki sądziłam ze limit wyczerpany. My już mamy dwulatka.boshe jak my sobie ze wszystkim poradzimy teraz.
A to nie za póżno będzie?? Wiesz że muszisz być pod opieką gina przed 10 tygodniem ciązy. Koniec Października może być już po 10 tygodniu...