Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czy ksiądz nie będzie miał przeciwskazań i koniecznie trzeba być na biało ?A my chodzimy prywatnie na abonament do Medicover, NFZ omijamy szerokim łukiem![]()
Boże a mój jest wyjec od dwuch dni straszny. Mam dość!
Łączę się z Tobą w bólu; ) dzisiejsza noc była dla mnie niczym jesień średniowiecza. Od 1 do 3.30 ryk nieustający. Nic nie pomagało. Zaczęło się od przebudzenia 15 min po karmieniu. Tulenie, noszenie, śpiewanie, odkładanie, nic nie działało. I tak się darla aż zglodniala i wzięła pierś. Ja juz padałam na twarz wiec dostała ja u nas w łóżku i tak spala podjadajac sobie do 8.
Najbardziej meczy mnie to że ledwo wyjdziemy z jednej masakry to wchodzimy w kolejną.
Poza tym, od kilku dni - nie wiem czy Wasze dzieci też tak robią - mała zasysa dolna warge i jęczy. Brzmi tak jakby była zakneblowana; ) i robi tak bez przerwy, czy zadowolona czy smutna. Wyeliminowalo to wcześniejsze ładne gluzenie. A teraz taki wyjec mi został; )