Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Maja mój maluch mając 14 miesięcy ważył 6850. Zapytałam lekarkę czy nie jest za ciężki. Powiedziała, że większość dzieci karmione piersią szybciej przybierają ale później szybciej gubią ciałko więc nie ma się co przejmować zwłaszcza jak jest proporcjonalnie zbudowane. A na zdjęciu nie widać, żeby twoja była małym pulpecikiem
![]()
Etsa biedny twój maluszek.
U nas kupy na początku to co karmienie, później jedna dziennie ale za to po pachywyrzuciłam chyba ze 3 bodziaki bo już się do niczego nie nadawały. Teraz od kiedy ćwiczymy to tak 2-3 dziennie. Jak mały nie może się załatwić to piję sok jabłkowy i mu przechodzi.
Dziewczyny też miałyście problem ze szczepionką 5w1? We Wrocławiu nigdzie już nie ma. Musiałam zaszczepić Pentaxim i nie wiem czy z powrotem wracać do Infanrix czy już drugi raz nie zmieniać.
Monitor sprawdza się super, jestem dużo bardziej spokojniejszaChociaż włącza sie po 20 sek a dla mnie to wieczność jak mam wstrzymać oddech
Maja mój maluch mając 14 miesięcy ważył 6850. Zapytałam lekarkę czy nie jest za ciężki. Powiedziała, że większość dzieci karmione piersią szybciej przybierają ale później szybciej gubią ciałko więc nie ma się co przejmować zwłaszcza jak jest proporcjonalnie zbudowane. A na zdjęciu nie widać, żeby twoja była małym pulpecikiem
![]()
Etsa biedny twój maluszek.
U nas kupy na początku to co karmienie, później jedna dziennie ale za to po pachywyrzuciłam chyba ze 3 bodziaki bo już się do niczego nie nadawały. Teraz od kiedy ćwiczymy to tak 2-3 dziennie. Jak mały nie może się załatwić to piję sok jabłkowy i mu przechodzi.
Dziewczyny też miałyście problem ze szczepionką 5w1? We Wrocławiu nigdzie już nie ma. Musiałam zaszczepić Pentaxim i nie wiem czy z powrotem wracać do Infanrix czy już drugi raz nie zmieniać.
U nas dziś koszmarna noc. Po kąpieli zasypiał przy piersi, odkładałam go i budził się po 2 minutach, i tak 3 razy. Potem budził się co 2 godziny i jak się obudził o 5 to zasnął o 7. W dzień też nie chce spać. Ja już nie mam siły, chodzę jak zombie, słabo mi jest. Do tego odstawiłam słodycze żeby schudnąć przed chrzcinami i też mi łatwo nie jest, bo mnie ciągnie. Ciężko jest..![]()