Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moja koleznaka z kwietniowek tez sobie heparyne ladowala przez cala ciaze, odstawila dopiero pod koniec do porodu , rodzila naturalnie ale z granica wiec przy konkretnym znieczuleniu.wada serca + przebyta w tym roku zakrzepica z zatorem i w związku z tym jest problem z porodem, bo ze względu na serce powinnam mieć cc, a ze względu na zakrzepicę sn... ale szczerze nie przejmuję się tym i wierzę, że wszystko będzie dobrze :-) chociaż przez pół ciąży będę musiała codziennie robić sobie zastrzyki i latać w specjalnych rajstopach ;-)
Piękna beta gratulacjeDziewczyny cały dzień szwankowala mi aplikacja w telefonie, wiec jestem dość do tylu. Przeczytam was wieczorem, a póki co chciałam podziękować wszystkim za kciuki![]()
beta 319,7z 94,3.
Burak jak cholera ale i tak go uwielbiam w koncu od tego jest zebu sie troszczyc o moje dziecko a nie o moje widzimisie. I szczery jest, nie udaje gaeniusza, na USG genetyczne wyslal mnie do specjalisty z tej dziedziny a nie udawal ze w tym tez jest zajebisty.Auralka ja chodzę do dr. Cezary Grabosz on przyjmuje w szpitalu Praskim w Warszawie
Asiaf może i burak trochę z tego twojego gina ale z tego też co piszesz widać że się interesuje dzieckiem i może nie jest wylewny ale ważne żeby dobrze się dzidzią zajął.![]()
Asiaf u mnie sytuacja jest bardziej skomplikowana, bo ja ze względu na wadę serca nie powinnam rodzić siłami natury i nie chodzi o moje widzimisię czy "chyba lepiej byłoby", ale o rzeczywiste przeciwskazania... ale na razie nie chcę o tym myśleć ;-) co lekarze zadecydują to będzie ;-) a tymczasem borem lasem idę zająć się młodym :-)
miałam, ale wtedy o niej nie wiedziałam i najpierw rodziłam sn, a potem się aktywowała, więc zawieźli mnie na cito na cc i dopiero po porodzie mi ją zdiagnozowano...