• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2015

reklama
Witam dziewczyny środowo! :)

Mam dziś tyyle roboty, że na samą myśl mi się odechciewa :D

Ogólnie jeszcze wszystko ok, trochę kręgosłup boli, ale u mnie chyba normalne :P

Buziaczek :))

Cześć Mamuśki piękna pogoda się zapowiada, aż miło. Po cichu liczę aby jutro też tak było bo mój synuś jutro będzie maszerował z 5 km w obchodzie z okazji 11 listopada a jak pogoda nie dopisze to zaraz coś złapie.
Co do spania to ja na ogół śpie do 7=7.30 jutro muszę wstac wcześnie bo młody na 8 do szkoły.
Życzę miłego dzionka

Jup ooo, w profamilii na NFZ? To super, wyniki testu na pewno będą dobre ;) ja czekam na usg 14.11.

Wbrew pozorom dużo na NFZ można tam zrobić, wizyty też, tylko ja chodzę akurat do lekarza, który nie ma kontraktu wiec wizyty są prywatne i płacę :/

To do Twojego usg już też nie długo :-)

Jestem alergikiem i teraz też mam często jakieś dziwne wysypki, ale niczym nie smaruję bo narazie do przeżycia są, ale puder byłby ok.

Jeżeli chodzi o prace domowe to u mnie porażka, nie mam siły...
Jestem bardzo nie perfekcyjną panią domu, a myślałam, że na l4 zajmę się domem....

No i ja witam sie z rana i ju w 15 tyg wow
Co do sprzątania to mało mam siły ochota ogromna bo patrzeć na to nie mogę
Dzis mam plan posprzątać :)
A i wyboistej mam usg kontrolne u innego lekarza który tez spojrzy czy wszystko Oki :)

Witam się srodowo;) ja zaraz się ogatniam i z M jedziemy obejrzeć auto:)
mAgnesia ja mam 0- a mój A+ te przeciwciała bada się w takim przypadku 3 razy w czasie ciąży bo przeciwciała mogą się pokazać niezależnie od tego czy wystąpił juz konflikt czy nie tak mi mój gin tlumaczyl

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry