Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Najlepsza jest moja matka mistrz wsparcia normalnie. Dzwoni bo sie martwi a na koniec ja uspokajam ją ,że młody sie jednak w brzuchu nie udusi. to nic tylko dojść w łep palnąć.
Gratulacje Jolka81! masz juz za soba, super! piekne malenstwo!
Dziewczyny a powiedzcie jak to jest z tym czopem? dlugo trzeba czekac do porodu? bo mi tu glowe zawracaja ze najlepiej jakbym pojechala do szpitala po odejsciu czopa, ja nie chce panikowac i na spokojnie podchodze do tego, wiec wole poczekac na jakies skurcze
Mi na usg od 2 tyg nie mogli dokładnie zmierzyć wiec mowili ze waga 3300 ale pewnie do 3500 bedzie ale ja według wcześniejszych przyrostów spodziewalam sie większej dzidzi
Co do czopa mi wypadł i nic nie działo sie inne dziewczyny tak samo. Tylko te ktore miały świeżą krew to kilka dni i rodziły albo i ten sam dzień
Ja dziś po lekarzu załamana. Mała nie obniża się. Do tego skończyło mi się dziś l4 i kazał wziąć juz macierzyński. po 5-7 dniach powiedział by iść na oddział. Ale tam mogą równie dobrze odesłać do domu.
Maja nie musisz brać maciezynskiego lekarz nie ma prawa cie zmusić. Idź do zwykłego lekarza to ci wyposze albo zagroź ginowi ze wrocisz do pracy na te kilka dni i wyjdzie na debila