Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ważyłam 54kg, ale ja jestem bardzo niska (153cm), więc wcale chuda nie byłam, raczej taka zwykła
Boję się, bo zostały jeszcze 2 miesiące, w których najwięcej się tyje, a ja ciągle bardzo szybko przybieram na wadze, chyba porozmawiam z gin na ten temat, bo będzie mi bardzo ciężko zrzucić aż tyle kg
No ale Cyc ci tez urusl bo to widać na zdjęciach. 17 kilo to sporo al jak dasz po 2 kilo na cyca, 2 na dziecko, 2 na wody, kilo na łożysko, kilo na macicę, kilo na krew . to juz się trochę uzbiera.
O ho ho Asiaf. To by było 11 a ja przytyłam tez już 12 i to widać tyłek ręce twarz piersi no i brzuch [emoji4][emoji3] nie tylko 1 kg mam do przodu [emoji6]
Matki ale każda inaczej tyje. Poza tym tyasz tam ciepło i sadze ze u ciebie sporo to woda. 2 kilo zatrzymanej wody to juz widać. Normalnie po ciąży traci się 12 kilo. To takie średnie utycie na prawidłowa pojedyncza ciążę u normalnej kobiety. Tyle znika właśnie w pierwszy miesiąc powiedzmy po porodzie bo nadmiar krwi, obkurcza się macica traci się część wody itd.
saruńka, u Ciebie to raczej wszystko zniknie bardzo szybko, jak tak patrze na Twoje zdjęcia, to zostaną Ci pewnie kilogramy w piersiach i niewiele więcej
ja w 1 ciąży przytyłam 20 i 10 schudłam, więc zapas sobie zostawiłam, a teraz z 10 jestem na plusie, ale jeszcze 2 miesiące, więc pewnie trochę przybędzie