Brownie1992
Moderator
Ja musiałam dziś skrobać szybęDzień dobry. Ale jest k*wa zimno
Dawać mnie tu dwie krechy co by rozgrzały atmosferę!![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja musiałam dziś skrobać szybęDzień dobry. Ale jest k*wa zimno
Dawać mnie tu dwie krechy co by rozgrzały atmosferę!![]()
Sama prawda, jak byłam chwile na tych grupach na fb to co chwile były dramy, że laska nie zdążyła jeszcze nikomu o ciąży powiedzieć, a już jakiś dobry znajomy ją tam wypatrzył i rozpowiedział wszystkimNo nie przypuszczałam, że tyle lat istnieje. Teraz bardziej jakieś grupki fejsbukowe chyba popularne są, ale tam każdy z imienia i nazwiska to niefajnie bo jednak się okazuje, że jacyś znajomi czytają i później wszystko wiedzą.
ja dołączyłam do grupy o niepłodności, ale te anonimy mnie zniechęciły. Wszyscy pytający walą z anonima a ja mam odpowiadać z imienia i nazwiska... No niekoniecznie mi to odpowiadaSama prawda, jak byłam chwile na tych grupach na fb to co chwile były dramy, że laska nie zdąrzyła jeszcze nikomu o ciąży powiedzieć, a już jakiś dobry znajomy ją tam wypatrzył i rozpowiedział wszystkimdlatego duża część pisze teraz z anonima, ale znów rozmawiać sobie z anonimem to też średnio
Kiedyś jeszcze wiem, że popularny był wizaz ale teraz to już niestety chyba martwe forum, dlatego trafiłam na BB![]()
u mnie ma być dziś 18 stopniJa musiałam dziś skrobać szybę![]()
Laski jest biel.wizyra czy cos przebija ? Bo mi oczy plataja figle
to jest czulosc 10. I napewno powtorze za dwa dniNa rozbrojonym teście coś jakby sie chciało, jakiś cień cienia... ale nie robie nadziei. Moze powtórzyć za 2 dni? I czułość 10
U mnie też. Ale jak wyszłam na zewnątrz i mi jebło zimnem w ryj to od razu się rozbudzilam. To słońce mnie zmyliłoU nas pięknie słonecznie![]()