Kejcik
Fanka BB :)
na spokojnie, żeby z wieczornego sikania wyszła kreska to trzeba być bliżej okresu niż 9 dniMoże zróbmy grupę na whatsapp ale TYLKO do wysyłania zdjęć![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
na spokojnie, żeby z wieczornego sikania wyszła kreska to trzeba być bliżej okresu niż 9 dniMoże zróbmy grupę na whatsapp ale TYLKO do wysyłania zdjęć![]()
wstawilam foto... ze 3 strony (wg apki) wczesniejNo ja nie naciskam, ale o 6 sprawdzam posty.![]()
raz w tygodniu na szczęście i jak jeżdżę autkiem, to się okazuje przyzwoicie czasowo, więc bez dramatu, uffi będziesz musiała teraz dymać codziennie te hardcorowe odległości swoje?![]()
Ja mi kolezanka po tym jak czekala na relacje jaki wynik testu u mnie. Po negatywnym. Zapytała czy mnie pocieszyć? I wyslala mi obsraną pieluchę dzieckaale tak obsraną, jakby to nie dziecko a jakaś krowa placka zrobiła w pieluchę.
obśmiałam się po pachy.
Nie chcę być wiedźmą, ale to test hello baby?Jedno lekko przyciemnilam, drugie rozjaśniłam...
https://media.tenor.com/_zTvAtDWeEMAAAAM/gollum-thinking.gifDałam czarnobiałe i wyostrzylam. No ni chu chu, inaczej nie pokażę Wam, ze ona tam JEST. Cień cienia, ale pokazał sie od razu.... pole testowe? Troche dziwne
Teraz coś tam widaćDałam czarnobiałe i wyostrzylam. No ni chu chu, inaczej nie pokażę Wam, ze ona tam JEST. Cień cienia, ale pokazał sie od razu.... pole testowe? Troche dziwne
I tutaj ja też coś widzę teraz jak przebijaDałam czarnobiałe i wyostrzylam. No ni chu chu, inaczej nie pokażę Wam, ze ona tam JEST. Cień cienia, ale pokazał sie od razu.... pole testowe? Troche dziwne