nieznośne_poplątanie
Moderator
noo ja zawszea to Ty golisz nogi jak idziesz na usg do gina? Mi to lata czy mam pipe ogoloną...![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
noo ja zawszea to Ty golisz nogi jak idziesz na usg do gina? Mi to lata czy mam pipe ogoloną...![]()
Ja tak samo xDnoo ja zawszenie lubię jakoś iść z kłakami
![]()
U nas było tak naprawdę mało jakoś wybitnie romantycznych momentów, więc nie mam co opowiadaćDzien dobry dziewczęta w piąteczek piatunio!
Mi się wczoraj usnęło na kanapie i mąż mnie obudził po zakończonym odcinku więc tylko się przewaliłam z kanapy do łóżka
Temat na dziś: Wasza najlepsza randka![]()
Gratulacje! Trzymam kciuki za przyrost!nie, jestem na sztucznym. Duphaston 2x dziennie. Zrobilam znowu test. No jest! No kuzwa jest! Juz bez żadnych wyostrzeń, ani nic.. JEST!!!! Ciemniejsza niz o 7 rano, ale dalej bladzioch![]()
A nie było w pracy z tego tytułu problemów? W sensie w poprzedniej firmie gdzie pracowałam był zakaz bycia w związku i pracowania razem i jedna dziewczyna się spotykała się z kontrolerem a potem się zwolniła jak się poważnie zrobiłoa i jeszcze pamiętam własnie, jak ludzie w pracy już zaczeli się domyślać trochę i jakas plota poszła, że Duży ma dziewczynę (ksywa bo ma 202 wzrostu). I przychodzi właśnie koleżanka i się pyta "Ty, słyszałaś, podobno duży ma dziewczynę" a ja mówię "no. mnie"![]()
wow.. randka jak z filmów romantycznychHejka
Jeszcze dzis sie poudzielam bo od jutra znikam
Moja najlepsza randka hmmm sporo ich bylo. Za czasow chodzenia jak mąż do mnie przyjezdzal to zawsze z różą w ręku
Caly wypad do Sopotu na Walenrtli mega wspominam, super hotelz fajne restauracje
Najlepsza to chyba kolacja w restauracji na wodzie na Zanzibarze, kawior, fondant czekoladowy, winko itp, było pięknie![]()