Bolilol
Fanka BB :)
no właśnie! Ja załatwiam sprawę i uciekam stamtądNo ale właśnie, siedzisz w oparach wlansego goowna, super

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no właśnie! Ja załatwiam sprawę i uciekam stamtądNo ale właśnie, siedzisz w oparach wlansego goowna, super
No to doraźnie espumisan i niech będzie szczęśliwyTak, ale wtedy bedzie nieszczęśliwy. Wiec woli pierdzieć
No ale wlasnie moj mowi, ze jak sie spuszcza to sie gowniana woda rozbryzguje (co w sumie jest udowodnione naukowo), a jak siedzi to jest git xdJa mojemu powiedziałam, że jak kupa poleci to masz od razu wodę spuścić i sobie siedź dalej jak tak lubisz. Bo później dłużej jedzie jak siedzisz na tej kupie. I tak robi![]()
a później tacy się dziwią, że mają hemoroidyno właśnie! Ja załatwiam sprawę i uciekam stamtądfakt, jak mam jakieś problemy żołądkowe to czasami mi to zajmuje trochę czasu
ale właśnie tamten były zawsze jak miał czas, to tyle czasu spędzał w kiblu. Rozumiem siedzieć tyle w wannie (ja akurat nie przepadam), bo jakies kule do kąpieli, przyjemna atmosfera, relaks, ale siedziec na kiblu z gołą dupą w zapachu nie przypominającym raczej kwiatków, a nawóz pod te kwiatki, to co to za radocha?
![]()
No mój mówi, że pocałunek PosejdonaNo ale wlasnie moj mowi, ze jak sie spuszcza to sie gowniana woda rozbryzguje (co w sumie jest udowodnione naukowo), a jak siedzi to jest git xd
Nie pomaga mu. On tez ma jakies straszne skrety w ogóle i bole brzucha. Ja podejrzewam,ze dieta to jeden problem, ale cos z flora jelitowa czy cos...No to doraźnie espumisan i niech będzie szczęśliwy![]()
No to niech się diagnozuje jak będzie mu przeszkadzało.Nie pomaga mu. On tez ma jakies straszne skrety w ogóle i bole brzucha. Ja podejrzewam,ze dieta to jeden problem, ale cos z flora jelitowa czy cos...
Podejrzewam, ze diagnostyka kazalaby mu wykluczyc frytki z majonezem, serem i kabanosami wiec bedzie ciezkoNo to niech się diagnozuje jak będzie mu przeszkadzało.
Mój vibe jedzeniowyPodejrzewam, ze diagnostyka kazalaby mu wykluczyc frytki z majonezem, serem i kabanosami wiec bedzie ciezko![]()