anyżowa
Fanka BB :)
No ciepełko masz

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ciepełko masz
Mój mąż też jest takim typem. Powyżej 25 stopni za kazdym razem gdy pije wodę to wygląda jakby wyskoczył z basenuNo ciepełko maszja to jak byłam we Włoszech, to pamiętam w lecie było około 40 stopni , to mnie aż mdliło od tego gorąca,ja zdecydowanie nie lubię wysokich temperatur, tak 19, 20 mi wystarczy maksymalnie
![]()
To u mnie wakacje tzw. siedzone nie wchodzą w gręja też uwielbiam wakacje gdzie jest gorąco, wyłożyć się na leżaczku i co chwilę chlup do przejrzystej cieplutkiej wody![]()
My w zeszłym roku chcieliśmy pojechac rzeczywiscie na plazing, padło na Turcję. I co? Z 7 dni na plaży byliśmy 1.5 dniaTo u mnie wakacje tzw. siedzone nie wchodzą w gręW zeszłym roku termometr pokazywał 43 stopnie a my po 12 godzin łaziliśmy
![]()
szacun! Ja tez lubie polazic, ale to raczej wieczorami jak pogoda juz jest lzejsza, a w ciagu dnia moja aktywnoscia jest plywanie, bo w upale to wchodze do wody od razu jak tylko wyschneTo u mnie wakacje tzw. siedzone nie wchodzą w gręW zeszłym roku termometr pokazywał 43 stopnie a my po 12 godzin łaziliśmy
![]()
Ja do życia tak 23, wakacje 28+No ciepełko maszja to jak byłam we Włoszech, to pamiętam w lecie było około 40 stopni , to mnie aż mdliło od tego gorąca,ja zdecydowanie nie lubię wysokich temperatur, tak 19, 20 mi wystarczy maksymalnie
![]()
Tulę mocno. Już zostało postanowione, że czerwiec będzie cyklem, w którym nastąpi zatrzęsienie ciążA miało być tak pięknie. 11 dni po owulacji dostałam okres. Pierwszy raz na Luteinie 2x200 mg. Czeka mnie kolejny letni cykl pełen nadziei...
Kurde, bez sensu. Kto uratuje honor tego wątku? @anyżowe_love ?A miało być tak pięknie. 11 dni po owulacji dostałam okres. Pierwszy raz na Luteinie 2x200 mg. Czeka mnie kolejny letni cykl pełen nadziei...
Ja liczę na @997tenNumerToKlopoty i jej wakacyjne dziecięKurde, bez sensu. Kto uratuje honor tego wątku? @anyżowe_love ?