U
użytkowniczka 212
Gość
Ja dzwonie razem z mężem na video do Jego Mamy.Czy na dzień mamy dzwonicie do teściówek?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dzwonie razem z mężem na video do Jego Mamy.Czy na dzień mamy dzwonicie do teściówek?
Zazwyczaj wysyłam tylko życzenia, a dzwoni mążCzy na dzień mamy dzwonicie do teściówek?
ja nie dzwonięCzy na dzień mamy dzwonicie do teściówek?
oficjalnie nie mam teściowej. UffCzy na dzień mamy dzwonicie do teściówek?
Składam życzenia sms. Bo często jest za granicą.Czy na dzień mamy dzwonicie do teściówek?
Nie bo mamę mam tylko jedną. Wczoraj był mąż u swojej mamy, kupiliśmy kwiaty ale tesiowej nie było. Zostawił kwiaty. To napisała podziękowania do mnie a nie do mężaCzy na dzień mamy dzwonicie do teściówek?
Jakoze akurat jesteśmy u teściowej to dylemat odpadaCzy na dzień mamy dzwonicie do teściówek?
Nie, a po co, mąż niech dzwoniCzy na dzień mamy dzwonicie do teściówek?