królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Moj samiec też lubi w misce nawet mniejszej od niego leżećno i wróciłam do tego pierdziocha, nie dałam rady go wypuścić z rąk dłuuuugo
Zobacz załącznik 1530592

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moj samiec też lubi w misce nawet mniejszej od niego leżećno i wróciłam do tego pierdziocha, nie dałam rady go wypuścić z rąk dłuuuugo
Zobacz załącznik 1530592
Ale jak tak patrzę na jego minę, to chyba Carlosik za bardzo zadowolony nie jest , że Was tyle nie byłono i wróciłam do tego pierdziocha, nie dałam rady go wypuścić z rąk dłuuuugo
Zobacz załącznik 1530592
Twój samiec zmieści się do takiej miski?Moj samiec też lubi w misce nawet mniejszej od niego leżeć![]()
Ale tylko psiTwój samiec zmieści się do takiej miski?![]()
Zabrzmiało dwuznacznieAle tylko psiludzki nawet w 2 metrowym lozku sypialnianym włazi na moje terytorium podczas snu
![]()
Carli waży 4,9 kgOkoło 3 kg słodkości w zielonej misce
Obrażony? Czy jest ok?
Chyba przesadziłam z tym 3 kg napewno mniej![]()
Bo owu była tak późno. Ja mam cykle 27-dniowe, a owu była dopiero w 21dc więc myślę, że się przesunie.Czemu się przesunie?
Omg na zdjęciu wygląda na lżejszegoCarli waży 4,9 kg
No był troche obrżony, lekko się jakby bał, ale jak go wzięłam na ręce to tak się wtulił i od razu zaczął purkać. Potem już szalał i rodzice mówią, z od razu inny kot. Przez tydzień był smutny a teraz radosny i biega
mi też nadzieja i optymizm dopisuje w tym cyklu, od niedzieli do czwartku było trzonowaneNie wiem co będzie - pewnie jak co cykl.
Nie wiem czy to wpływ proga czy pogody (jest piękna przeciez) ale dwa dni z rzędu spałam w ciagu dnia, mam spadek formy, trochę podbrzusze mi dokucza i bardzo jestem ciekawa efektu na koniec maja lub początek czerwca.... choć statystycznie szanse mam niewielkie biorąc pod uwagę seks.jestem pełna optymizmu
![]()
A to na pewno, aczkolwiek lepiej , żeby @ nie przyszła i była fasolkaBo owu była tak późno. Ja mam cykle 27-dniowe, a owu była dopiero w 21dc więc myślę, że się przesunie.