reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Około 3 kg słodkości w zielonej misce🥰🥰
Obrażony? Czy jest ok?

Chyba przesadziłam z tym 3 kg napewno mniej😁
Carli waży 4,9 kg :D
No był troche obrżony, lekko się jakby bał, ale jak go wzięłam na ręce to tak się wtulił i od razu zaczął purkać. Potem już szalał i rodzice mówią, z od razu inny kot. Przez tydzień był smutny a teraz radosny i biega

Carli waży 4,9 kg :D
No był troche obrżony, lekko się jakby bał, ale jak go wzięłam na ręce to tak się wtulił i od razu zaczął purkać. Potem już szalał i rodzice mówią, z od razu inny kot. Przez tydzień był smutny a teraz radosny i biega
Omg na zdjęciu wygląda na lżejszego😱 ja myślałam że przesadziłam z tym 3 kg 😁😁
Umie stwarzać pozory 😁
Jak purkał w pierwszy dzień, do dobrze, mój miał focha parę dni, to dobrze, że się cieszy , że wkońcu jest jego Pani❤️

Nie wiem co będzie - pewnie jak co cykl.
Nie wiem czy to wpływ proga czy pogody (jest piękna przeciez) ale dwa dni z rzędu spałam w ciagu dnia, mam spadek formy, trochę podbrzusze mi dokucza i bardzo jestem ciekawa efektu na koniec maja lub początek czerwca.... choć statystycznie szanse mam niewielkie biorąc pod uwagę seks.😁😁😁 jestem pełna optymizmu 🥰
mi też nadzieja i optymizm dopisuje w tym cyklu, od niedzieli do czwartku było trzonowane 😅 poza tym w tym miesiącu zaczęłam codziennie słuchać medytacjo-afirmacji na zachodzenie w ciążę i jak się posłucha takich pozytywnych myśli to od razu jakoś lżej się robi :)

reklama
Do góry