Kotciara
Moderator
Jak uważacie, ale chyba nie ma sensu@Kotciara a może w związku z możliwością wpadki Cię przepiszemy z pauzujących, co Ty na to? Kiedy idziesz na te betę?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak uważacie, ale chyba nie ma sensu@Kotciara a może w związku z możliwością wpadki Cię przepiszemy z pauzujących, co Ty na to? Kiedy idziesz na te betę?
a no tak, Ty byłaś na becie, a nie, że dopiero planujesz być. Przepraszam, zupełnie mi się pomieszało wszystkoJak uważacie, ale chyba nie ma sensubyłam 9 dpo, beta <2,3, więc uważam ją za wiążącą. Nie planuje już testowac, liczę tylko że @ szybko przyjdzie
![]()
dobra możecie mnie zjechać bo się po prostu nie znam, ale… skoro implantacja trwa od 6 do 12 dnia, plus 2 dni na wytworzenie bhcg to w sumie u @Kotciara może jeszcze wyjść pozytyw prawda ? Czy jestem ciemna?a no tak, Ty byłaś na becie, a nie, że dopiero planujesz być. Przepraszam, zupełnie mi się pomieszało wszystko
Nic nie szkodzi przecieża no tak, Ty byłaś na becie, a nie, że dopiero planujesz być. Przepraszam, zupełnie mi się pomieszało wszystko
Czemu zjechaćdobra możecie mnie zjechać bo się po prostu nie znam, ale… skoro implantacja trwa od 6 do 12 dnia, plus 2 dni na wytworzenie bhcg to w sumie u @Kotciara może jeszcze wyjść pozytyw prawda ? Czy jestem ciemna?![]()
mnie od paru dni boli okresowo brzuch i tyle.. trochę jestem zła na lekarza haha bo zaszczepił dziś we mnie cień nadziei jeszcze… ale ja zaś totalnie nie czuje żeby coś się miało jeszcze zadziac ciążowegoNic nie szkodzi przecież
Czemu zjechaćno niby tak, niby może być wcześnie ale nie czuje się w tym momencie ciążowo, ostatnio mnie przynajmniej brzuch napieprzał, cyce bolały, a teraz zupełnie nic
jeśli do końca maja nie dostanę @ to sikne profilaktycznie jeszcze raz na patyka, ale liczę że mnie jędza uprzedzi
![]()
Niea ja z kolejnym głupim pytaniem. Bo podłogę wiadomo, mopuje się. Ale czy raz na jakiś czas sprzątacie jakoś bardziej "generalnie", dokładniej?
Przed świętamia ja z kolejnym głupim pytaniem. Bo podłogę wiadomo, mopuje się. Ale czy raz na jakiś czas sprzątacie jakoś bardziej "generalnie", dokładniej?
ale jak to robisz? szczotujesz czy co?Przed świętami![]()