anyżowa
Fanka BB :)
Ojej, ale dla Ciebie to chyba chleb powszedni.... na weekend na pewno najwięcej się dzieje...alkohol!pijani kierowcy, awantury, zaklocania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojej, ale dla Ciebie to chyba chleb powszedni.... na weekend na pewno najwięcej się dzieje...alkohol!pijani kierowcy, awantury, zaklocania
nooo w ten jakoś wyjątkowo.. szkoda mi tych policjantów których gonie od interwencji do interwencjiOjej, ale dla Ciebie to chyba chleb powszedni.... na weekend na pewno najwięcej się dzieje...
teraz zawsze jak będę widzieć kobietę policjantkę to będę myśleć, czy to Tyaaaa w pracytelefony dzwonią, kupa roboty, jak to w weekend w sezonie turystycznym
To ja też tak mam, lubię porządek, czasem się wkurzam, że ciężko go utrzymać jak przyjdzie dzień lenia, i zaczynamy nie odkładać rzeczy na miejsce.... w Naszym przypadku od tego się zaczyna zasyfianieno to ja ogólnie lubię mieć porządek, więc takie podstawowe rzeczy jak kurze, łazienka, blaty trzymam zawsze w porządku. Reszta różnie![]()
Niea ja z kolejnym głupim pytaniem. Bo podłogę wiadomo, mopuje się. Ale czy raz na jakiś czas sprzątacie jakoś bardziej "generalnie", dokładniej?
Ja też nieZrobiłam test, wyszedł biały jak grudniowy śnieg, nawet się przyjrzałam dłuuugo i nic totalnie nawet fabrycznej kreski nie ujrzałam więc poszedł do śmieci.
Niby się nie nastawiałam, nie chciałam bo choroba i leki ale właśnie na instagramie znajoma której bardzo długo nie widziałam dodała relację ze swojego baby shower z pokaźnym brzuszkiem i dostałam jakiejś padakiMam wrażenie, że teraz wszyscy wokół są w ciąży znajome, mniej znajome, influencerki i celebrytki tylko ku*wa nie ja. XD
![]()
ja siedzę w komisariacie także szanse marne, ale kto wieteraz zawsze jak będę widzieć kobietę policjantkę to będę myśleć, czy to Ty![]()
ale w nocy przynajmniej geodetą nie jesteśalkohol!pijani kierowcy, awantury, zaklocania
całe szczęście w nocy odpuszczają i sąsiady nie dzieła działekale w nocy przynajmniej geodetą nie jesteś![]()
Taka praca niestety, niewdzięcznanooo w ten jakoś wyjątkowo.. szkoda mi tych policjantów których gonie od interwencji do interwencji![]()
za to nam płacaTaka praca niestety, niewdzięcznaale ktoś musi to robić....