reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Cześć! U mnie 2 dc, a bardzo czuje lewy jajnik. Dziwne, zbyt wcześnie jeszcze aby się odzywał. 🤔 Po za tym mierze się z ogromnym krwawieniem, ale domyślałam się, że ta @ może być bardziej obfita niż zazwyczaj. Byle do owu 😂
No ja też jakoś wyjątkowo na ten moment cyklu czuję swoje jajniki, nigdy tak nie miałam 😎 to musi być znak, że to właśnie TEN cykl😜🤡

Wiecie… tak się zastanawiam.. cykle ostatnio mi się zrobiły mega długie, po 40-42 dni. W kwietniu podczas badań wyszło,ze owulacje dopiero miałam po 20dc i lekarz wspominał tez coś, ze mogę mieć niedomoge lutealna. I teraz moje pytanie. Czy jak brałam ta lamette to owulacja musi być między 14 a 16 dc czy może być później? Już nie mam pomysłów.. byłam bez monitoringu wiec tak na prawdę na 100% nie wiem kiedy ona była. Do jutra chyba umrę zanim będę mieć wyniki proga i bety 🙄
wcale nie musi być 14-16dc. U mnie przy stymulacji z Clostilbegyt w udanym cyklu, mimo że brałam wtedy combo dawkę bo po 2 tabletki 3-8dc, owulację miałam dopiero w 19dc. Więc może miałaś ja poprostu później? A który u Ciebie dziś dzień cyklu?

reklama
Do góry