reklama
Brownie1992
Moderator
Mi się najlepiej sprawdziły domowe laboratorium już dziś pisałyśmy o tymJeden cykl robiłam owulaki też te z rosska i bardzo ładnie mi wybarwiały jak widać na załączonym zdj. Ale faktycznie jak na codzienne sikanie to drogo wyszło No i tyle plastikuPolecacie jakieś paski tanie ?? Chce zacząć robić od nowego cyklu.

Horien z allegro są tanie, ale mocno średnie. Bolilol polecała jeszcze baby boom i dziewczyny tez z Amazona uzywaly easy@home.
nindziaa
Moderator
Tylko ze te z dl nie są chyba aż takie tanie? Z dychę za 5Mi się najlepiej sprawdziły domowe laboratorium już dziś pisałyśmy o tym
Horien z allegro są tanie, ale mocno średnie. Bolilol polecała jeszcze baby boom i dziewczyny tez z Amazona uzywaly easy@home.
Kotciara
Moderator
Dlatego właśnie je lubię, ale no $$$Jeden cykl robiłam owulaki też te z rosska i bardzo ładnie mi wybarwiały jak widać na załączonym zdj. Ale faktycznie jak na codzienne sikanie to drogo wyszło No i tyle plastikuPolecacie jakieś paski tanie ?? Chce zacząć robić od nowego cyklu.

Dziewczyny tu polecają owulaki z domowego laboratorium, ja jeszcze nie miałam okazji ich przetestować

Kotciara
Moderator
Niestety ale również słyszałam, że na tych testach z krwi często wychodzą fałszywe kreskiHej. Dzisiaj zrobilam jakies testy z krwi i wyszly dwie kreski. Ale zaraz zrobilam strumieniowy i nic nie wyszlo. Czytalam ze te testy z krwi sa lipne i czesto pokazuja falszywy pozytyw. @ powinnam miec za 4 dni.

P
patkaaaaa
Gość
Mi chyba najbardziej sprawdziły się domowe laboratorium na allegro 10 testów za 14 ziko a później te z rossmana facelle ale dokładnie te trochę droższe i więcej miejsca zajmująDlatego właśnie je lubię, ale no $$$
Dziewczyny tu polecają owulaki z domowego laboratorium, ja jeszcze nie miałam okazji ich przetestowaćna pewno nie polecam owulaków z one step, zresztą testów ciążowych tej firmy tez nie polecam
![]()

koko.sanka
Fanka BB :)
U nas na spokojnie dzisiaj, wstałam rano, umylam włosy, ogarnęłam facjatę, zjedliśmy jajecznicę i mojemu M coś chcica przyszła i wziął mnie w obrotyCo tam dziewczęta dziś porabiacie?
My zjedliśmy śniadanie i jedziemy do teściów bo teść w szpitalu. I trochę tam posiedzi.

Brownie1992
Moderator
Na Allegro znalazłam chyba 7 sztuk po 12 PLNTylko ze te z dl nie są chyba aż takie tanie? Z dychę za 5

koko.sanka
Jak dobrze kojarzę robisz te z horiena z Allegro? Ja je miałam w styczniu, zostały mi na luty i nawet spoko się wybarwiały. Teraz też je mam, ale jak polecacie domowe laboratorium (może nie będzie następnego razuMi w tym cyklu owulaki cały czas pokazywały poziom w okolicach 0.10 więc od kolejnego je pierdziele i wracam do domowego laboratorium bo mnie zezłościły

reklama
koko.sanka
Ja z amazona używałam easy home, ale ciążowe paskowe i też bardzo fajneMi się najlepiej sprawdziły domowe laboratorium już dziś pisałyśmy o tym