Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wygląda zachęcająco, ale w zaistniałej sytuacji...Ja mam roombę i7+ taką co się sama opróżnia i kocham ją a raczej jego bo to Wacławi nie odpierdala żadnych szopek więc chwalę
![]()
Chciałam coś o patologii napisać, ale się powstrzymamOoo, przyszło powiadomienie z banku, że ktoś zapłacił kartą w sklepie spożywczym. Zaraz zobaczymy czy mój kochany wspaniały mąż pomyślał sam z siebie, żeby swojej najlepszej żoneczce kupić winko![]()
on nie pije ja musze za nas obojeChciałam coś o patologii napisać, ale się powstrzymam![]()
Myślałam, ze to jakaś nowa metoda leczenia na patusaon nie pije ja musze za nas oboje![]()
oj tam patusaMyślałam, ze to jakaś nowa metoda leczenia na patusa![]()
możemy uznać, że taka będzie oficjalna wersjaMyślałam, ze to jakaś nowa metoda leczenia na patusa![]()
Ej też bym zeżarłaOooo, a teraz powiadomienie z McDonaldaon chyba mnie kocha
gorzej, jak zeżre po drodze i mi nic nie przywiezie
![]()