Brownie1992
Moderator
Na stronie są cennikiNie chciałam pytac w Klinice lekarki bo od razu czasami bedzie mnie namawiać, ale w recepcji juz chyba mogę

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Na stronie są cennikiNie chciałam pytac w Klinice lekarki bo od razu czasami bedzie mnie namawiać, ale w recepcji juz chyba mogę

liczę że jednak była tego 15dcTo tak na prawdę ciężko powiedzieć, kiedy była owu, ja np w tym cyklu bóle jajnika miałam pare dni temu i normalnie bym pomyślała, ze to owulacja, a jednak pik na teście wyszedł później
Ale jak się krecha pojawi to przynajmniej będziesz wariować ze szczęścia (i pewnie strachu, ale o tym lepiej nie myśleć)
 dzisiaj już brak objawów owulacji. Jak się w tym nie uda to będzie następny
 dzisiaj już brak objawów owulacji. Jak się w tym nie uda to będzie następny 
Jak ja byłam w liceum, to dopiero takie ceglaste komórki wchodziłyW liceum pod ławką się grało

cionsza z tego nie będzie,  ale opóźnienie psuje mój misterny plan.
 cionsza z tego nie będzie,  ale opóźnienie psuje mój misterny plan.
Mój pierwszy telefon to Siemens A50 w 1 klasie szkoły podstawowejJak ja byłam w liceum, to dopiero takie ceglaste komórki wchodziły

Ile masz lat przypomnij?Mój pierwszy telefon to Siemens A50 w 1 klasie szkoły podstawowej

28Ile masz lat przypomnij?

Na stronie są cenniki
Aaa to to by się zgadzało. Ja akurat od znajomego, który potrzebował na jaranie odkupilam nokię 3310 za ciężko zarobione 150zl a miałam wtedy 15 lat...to jakoś 2 gimnazjum była