Avy
Fanka BB :)
Czaplinek. Woodstockgdzie będziesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czaplinek. Woodstockgdzie będziesz?
A ile jesteś dni po owu?Boże, mam zwidy. Nie bede tu nic pokazywać... ale... 9 dni do okresu, wiem, glupia jestem. Sama radze innym czekac, ale wiecie jak to jest... kiedy nie mozesz sie doczekać dnia testowania.... zrobilam, doslownie godzine temu... i od razu, po okolo 4 minutach pokazała sienta druga kreseczka, ale cos na zasadzie cień cienia. Uwydatnia sie pod innym katem, ale ledwo uchwytna aparatem....
Czekam do rana na pierwszy szczoch. Trzymajcie kciuki. Lubie testowaći juz mnie to nie zniechęca.
Trzymajcie kciuki![]()
Hmm, pisałam o tym wczoraj, ale w odpowiedzi na komentarz innej osobyFajnie, że dałaś znać ;]
Noo jak nie kupa, to bąki, jak nie bekanie to rzyganieW ogóle tak się śmiałyście z tematuale bardzo często się dziś przewijał w Waszych opowieściach. Statystyki musiałaby policzyć @Avy, ale wtopy związane z fizjologia moim zdaniem górują
![]()
I tak bez zdjęcia kciuki?Boże, mam zwidy. Nie bede tu nic pokazywać... ale... 9 dni do okresu, wiem, glupia jestem. Sama radze innym czekac, ale wiecie jak to jest... kiedy nie mozesz sie doczekać dnia testowania.... zrobilam, doslownie godzine temu... i od razu, po okolo 4 minutach pokazała sienta druga kreseczka, ale cos na zasadzie cień cienia. Uwydatnia sie pod innym katem, ale ledwo uchwytna aparatem....
Czekam do rana na pierwszy szczoch. Trzymajcie kciuki. Lubie testowaći juz mnie to nie zniechęca.
Trzymajcie kciuki![]()
przyzwyczajamy się do tematyki niemowlakowejNoo jak nie kupa, to bąki, jak nie bekanie to rzyganie![]()
Tu mamy zasadę najpierw zdjęcie, a potem tłumaczyszBoże, mam zwidy. Nie bede tu nic pokazywać... ale... 9 dni do okresu, wiem, glupia jestem. Sama radze innym czekac, ale wiecie jak to jest... kiedy nie mozesz sie doczekać dnia testowania.... zrobilam, doslownie godzine temu... i od razu, po okolo 4 minutach pokazała sienta druga kreseczka, ale cos na zasadzie cień cienia. Uwydatnia sie pod innym katem, ale ledwo uchwytna aparatem....
Trzymajcie kciuki![]()
Tak mam teraz, po prostu czuje już ten dyskomfort za długo. Do tego te libido masakryczny wysokie. Raczej nic z tego![]()
Ja po sraczce poniedziałkowej dziś mam zaparcieNoo jak nie kupa, to bąki, jak nie bekanie to rzyganie![]()
Najlepsze tematyNoo jak nie kupa, to bąki, jak nie bekanie to rzyganie![]()