Bolilol
Fanka BB :)
ja przynajmniej wiedziałam kto toSiedź cicho! Nie zachowuj się jak ja![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja przynajmniej wiedziałam kto toSiedź cicho! Nie zachowuj się jak ja![]()
Oj tam, oj tamja przynajmniej wiedziałam kto toale nie wiem dokad przeszła
wygraliśmy?
![]()
do finału eurowizjija przynajmniej wiedziałam kto toale nie wiem dokad przeszła
wygraliśmy?
![]()
Przeszla i jest w 10 finałowej .ja przynajmniej wiedziałam kto toale nie wiem dokad przeszła
wygraliśmy?
![]()
dokładnie, było o niej głośno i ludzie w euro ją znaliNa tiktoku Eurowizji był duży szał na Blanie, najpierw się z niej śmiali ludzie z innych krajów, później gratulowali progresu na próbachRobiła dobre wyświetlenia na ich profilu xd było wiadomo, że przejdzie
![]()
W sobotę będzie znowu dyskusja na żywoja przynajmniej wiedziałam kto toale nie wiem dokad przeszła
wygraliśmy?
![]()
a to teraz nie był finał?do finału eurowizji![]()
Byly 2 polfinaly: we wtorek i dzisiaj. Ci co przeszli w sobotę wystąpią w finale.a to teraz nie był finał?Jakieś porypane te zasady teraz
![]()
aaaaaaa.Byly 2 polfinaly: we wtorek i dzisiaj. Ci co przeszli w sobotę wystąpią w finale.