reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

ja bym się zesrała. Kiedyś to lubiłam takie rzeczy a teraz taki cykor ze mnie :D
w energy ze starym poszliśmy 5x pod rząd na jedną atrakcję, żeby fajne zdjęcie zrobić xD cztery razy było do dupy bo nie zdążyliśmy się ustawić, to za piątym już na samym początku ustawiliśmy pozy i tak jechaliśmy ustawieni cały przejazd XD i wyszło 🤣

reklama
Moja tesciowa za każdym razem mówi „nie zdejmujcie butów, brudno jest” a zawsze ma czysto 😳 Nie wiem o co jej chodzi ale i tak zawsze zdejmuje i biorę kapcie, nie lubię po domu w buciorach chodzić
moja tesciowa to maniaczka sprzatania. Sprzata kilka razy dziennie. U niej w butach do mieszkania nie wejdziesz bo Cie zje ;p. Jak robilismy remint i wzielismy miotle i sie troszke usyfila ;p to malo nam oczu nie wydrapala. Polecialam do sklepu kupilam dwie ;p i przyczepilam wstazki hehheh

Conversy kiedyś miałam ale szybko mi się porwały. Więcej nie kupiłam. Nie wiem, może ja źle chodzę 🤣

Mi się kiedyś pomyliło coś i air force swoje wrzuciłam do pralki na 60 stopni zamiast 30 🥲 Może i czyste były ale w ciągu miesiąca się rozjebaly 🤣 Także z butami to jestem teraz ostrożna i kilka razy sprawdzam czy aby na pewno dobrą temperaturę wrzuciłam 😅
Ja ostatnie buty po m-cu oryginalne tak wyprałam, że skurczyłam o rozmiar i tyle z nich mialam pożytku - aż m-c 🤣😂

Ja już dawno proponowałam to żadna nie chce się ze mną spotkać 😪😭
Macie mnie za gównianą koleżankę
See U GIF by Mekamee
jak będę w okolicach Krakowa to ja się z Tobą spotkam!

Miałam dziś ciąg dalszy dramy z apteką i clo dla męża. Nawet już mi się nie chce pisać, ale telepie mnie do teraz, a minęły trzy godziny. W każdym razie straciłam aptekę, która była czynna nawet w niedzielę 😭 (migrenowcy zrozumieją mój ból 😅) Poprzednia moja apteka spłonęła kilka miesięcy temu, a tej dzisiaj niewiele brakowało, żeby podzieliła jej los, mąż mnie zatrzymał gdy wstałam z kanapy ze słowami, że jadę im wpierdolic 😂

reklama
Miałam dziś ciąg dalszy dramy z apteką i clo dla męża. Nawet już mi się nie chce pisać, ale telepie mnie do teraz, a minęły trzy godziny. W każdym razie straciłam aptekę, która była czynna nawet w niedzielę 😭 (migrenowcy zrozumieją mój ból 😅) Poprzednia moja apteka spłonęła kilka miesięcy temu, a tej dzisiaj niewiele brakowało, żeby podzieliła jej los, mąż mnie zatrzymał gdy wstałam z kanapy ze słowami, że jadę im wpierdolic 😂
Co się stało kochana? Wkurwili Cię...

Do góry