królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Jest róż, powtarzaj innym, bo raz miałam fałszywą kreskę na facelle.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest róż, powtarzaj innym, bo raz miałam fałszywą kreskę na facelle.
ostatni stosunek by 30 kwietnia. Wiec dzis 14 dzien od ostatniego stosunku i 12 dni po domniemanej owulacji.18 dni od ostatniego stosunku test jest jak najbardziej wiarygodny. Tak podają różne str i czasami odpowiadają ginekolodzy.
Kiedys prowadzilam kreski co miesiąc, ale przeszlam na emeryture może z jedne poprowadze rekreacyjnie? Moze czerwcowe? czy juz zarezerwowane?Poprowadź kreski, daj parę zjebek. To i kresek "wincej" będzie
Ok zrobię ten co rano.Jest róż, powtarzaj innym, bo raz miałam fałszywą kreskę na facelle.
Ja nie pamiętam czy ktoś rezerwowałKiedys prowadzilam kreski co miesiąc, ale przeszlam na emeryture może z jedne poprowadze rekreacyjnie? Moze czerwcowe? czy juz zarezerwowane?
moja po wyschnieciu w ogole nie wyglądała gdzies tu jest jakies 100 stron wstecz, a dzisiaj wrzucalam progres od czwartku, wiec wierzymy i trzymamy kciukiPo wyschnięciu nie jest taka różowa. Zobaczę rano
Jeszcze kilka dni i będzie już wiadomo, widzisz ja się mogłam łudzić do 12 dni po i 13 dni po temperatura spadla i wiadomo ze nic z tego, ze moge pic drinka- zero rozkmin.ostatni stosunek by 30 kwietnia. Wiec dzis 14 dzien od ostatniego stosunku i 12 dni po domniemanej owulacji.