Dong
Fanka BB :)
@aurii_orelii zdejmujesz hybrydę przed szpitalem? 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam co miesiąc to samo .. tuż przed okresem potrafię się popłakać bo taki ładny kotek sobie szedł albo ktoś pięknie piosenkę zaśpiewałO właśnie to będzie nasz temat na dziś. Wasze odpały PMS owe![]()
oooo to bym się wkur*wiła....ja też taką mam… pracowałam 3 lata w projekcie, w zasadzie ciągnęłam go na plecach sama, ona zrobiła 3 błahe rzeczy z doskoku i … dostała większą nagrodę ode mnie![]()
Ja wczoraj tak sobie myslałam, że grupa, spuchnięta bo okres, brzydka a od babki usłyszałam, że wyglądam jak Mila Kunisja ze dwa miesiące temu przez tydzień byłam najgrubsza, najbrzydsza i najgorsza we wszystkim i będąc w kinie popłakałam się, bo aktorka grająca główną rolę była prześliczna i jej zazdrościłam xD
ja w lustrze widzę się jako przeciętnąJa wczoraj tak sobie myslałam, że grupa, spuchnięta bo okres, brzydka a od babki usłyszałam, że wyglądam jak Mila Kuniswięć dziękuje kobiecie bo poprawiła mi humor.
PS> A wiecie, że ponoć człowiek w lustrze widzi się 7x ładniejszym niż jest w rzeczywistości....![]()
plujących jadem!Widzę, że szykuje się banda wściekłych bab![]()
u mnie to zależy, w okolicach owu to jeszcze spoko ale w okres to jest tragedia., strach pomyśleć co wtedy widzą innija w lustrze widzę się jako przeciętną![]()
cooo?? nie... dopiero założyłam. Nic mi nikt nie mówił w sumie@aurii_orelii zdejmujesz hybrydę przed szpitalem?![]()