reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

ja mam jak zwykle wybiórczą tolerancję. Niektóre feminatywy są dla mnie całkiem ok, a inne po prostu mnie bawią. Np. jakiś czas temu brałam udział w podcaście i jak nagrywaliśmy to prowadzący zaczął pitu pitu moją gości nią jest dzisiaj... ledwo się powstrzymałam, żeby nie parsknąć śmiechem do mikrofonu 😅
Ach ta poprawność polityczna ;) jak pierwszy raz usłyszałam "gościnią" to nie wiedziałam, o co chodzi :D Serio, myślałam, że ktoś się przejęzyczył. No, ale niedługo będę na bieżąco, jak córka pójdzie do pierwszej klasy, to się dowiem, jakie są nowości językowe:D

Edit. nawet słownik podkreśla, że gościnią to źle ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Problemu z clo ciąg dalszy 🤦‍♀️ nie ma nie tylko w moim i w okolicznych miastach, ale i w Poznaniu 🤦‍♀️ na szczęście ktomalek pokazuje, że jest kilka aptek w mieście, w którym mieszka moja siostra, więc dzisiaj popołudniu czeka mnie dzwonienie po aptekach w poszukiwaniu takiej, w której jest kilka opakowań, o ile jeszcze taka istnieje 🤦‍♀️ jeszcze mam plan awaryjny z koleżanką z pracy, bo widzę, że w jej miejscowości jest, a później kilka planów awaryjnych z dobrymi duszami z forum, ale generalnie dobija mnie to już tak konkretnie

Problemu z clo ciąg dalszy 🤦‍♀️ nie ma nie tylko w moim i w okolicznych miastach, ale i w Poznaniu 🤦‍♀️ na szczęście ktomalek pokazuje, że jest kilka aptek w mieście, w którym mieszka moja siostra, więc dzisiaj popołudniu czeka mnie dzwonienie po aptekach w poszukiwaniu takiej, w której jest kilka opakowań, o ile jeszcze taka istnieje 🤦‍♀️ jeszcze mam plan awaryjny z koleżanką z pracy, bo widzę, że w jej miejscowości jest, a później kilka planów awaryjnych z dobrymi duszami z forum, ale generalnie dobija mnie to już tak konkretnie
A jest cokolwiek co może być zamiennikiem clo dla mężczyzn? Bo w końcu w aptekach tez się pokończyć, skoro nie ma w hurtowniach...

Mam wyniki trombofilli. Oczywiście są nieprawidłowe 🤦‍♀️ Jutro mam teleporade z moją gin, zobaczymy czy coś na to powie. Jak nie, będę musiała szukać jakiegoś genetyka online.
Screenshot_20230524_093723_Samsung Notes.jpg

reklama
Ja jebie zaczęło się… policjant geodeta… wydzwaniają działki dzielić chcą i na policję dzwonią… nie mam cierpliwości 🤬
Nie zapomnij dzis coś obsikać ponownie 😁

Ja czekająca na wysyp butelek na 1 str wątku...

Załączniki

• Screenshot_20230524_100541_Google.jpg
    Screenshot_20230524_100541_Google.jpg
    61,1 KB · Wyświetleń: 50
Do góry