U
użytkowniczka 212
Gość
Ja, dorobie sie po wakacjachNo to chlejemy! Ta szafa whisky sama się nie wypijeKto jeszcze z nami pije?
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja, dorobie sie po wakacjachNo to chlejemy! Ta szafa whisky sama się nie wypijeKto jeszcze z nami pije?
![]()
To chyba ja Wam zajebałam po kawałku cyklu bo miałam taki długi, a u Was pach szybciutko
na bezcłowym drożej niż w markeciePamiątki z bezcłowki?
![]()
Z puszki jest ble, nigdy mi nie smakował. Ewentualnie do sałatki.a można z puszki zjeść?![]()
To ja chyba wole z puszki bo jest słodki i miękkiZ puszki jest ble, nigdy mi nie smakował. Ewentualnie do sałatki.
dokładnie, co za dziadostwo!Kur... plaga jakaś dzisiaj!
Noo, powinnam mieć w piątek, a przylazł jiz dzisiaj. Chyba mi się po tych biochemach troche zmieniło. Tez zawszę mialam mega ból brzucha przed krwawieniem. Te bach od razu powodz, 3 cykl - czyli od czasu po 1 biochemie.To chyba ja Wam zajebałam po kawałku cyklu bo miałam taki długi, a u Was pach szybciutko
Dołączam do powyższego wprost ze szpitalnego łóżka.Ja to już nieczego nie afirmuje nawet