reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Jak uważacie, ale chyba nie ma sensu 🤷🏼‍♀️ byłam 9 dpo, beta <2,3, więc uważam ją za wiążącą. Nie planuje już testowac, liczę tylko że @ szybko przyjdzie 😥
a no tak, Ty byłaś na becie, a nie, że dopiero planujesz być. Przepraszam, zupełnie mi się pomieszało wszystko

a no tak, Ty byłaś na becie, a nie, że dopiero planujesz być. Przepraszam, zupełnie mi się pomieszało wszystko
Nic nie szkodzi przecież 😁🙈
dobra możecie mnie zjechać bo się po prostu nie znam, ale… skoro implantacja trwa od 6 do 12 dnia, plus 2 dni na wytworzenie bhcg to w sumie u @Kotciara może jeszcze wyjść pozytyw prawda ? Czy jestem ciemna? 🤣
Czemu zjechać 🤣 no niby tak, niby może być wcześnie ale nie czuje się w tym momencie ciążowo, ostatnio mnie przynajmniej brzuch napieprzał, cyce bolały, a teraz zupełnie nic 😂 jeśli do końca maja nie dostanę @ to sikne profilaktycznie jeszcze raz na patyka, ale liczę że mnie jędza uprzedzi 😂

Nic nie szkodzi przecież 😁🙈

Czemu zjechać 🤣 no niby tak, niby może być wcześnie ale nie czuje się w tym momencie ciążowo, ostatnio mnie przynajmniej brzuch napieprzał, cyce bolały, a teraz zupełnie nic 😂 jeśli do końca maja nie dostanę @ to sikne profilaktycznie jeszcze raz na patyka, ale liczę że mnie jędza uprzedzi 😂
mnie od paru dni boli okresowo brzuch i tyle.. trochę jestem zła na lekarza haha bo zaszczepił dziś we mnie cień nadziei jeszcze… ale ja zaś totalnie nie czuje żeby coś się miało jeszcze zadziac ciążowego

a ja z kolejnym głupim pytaniem. Bo podłogę wiadomo, mopuje się. Ale czy raz na jakiś czas sprzątacie jakoś bardziej "generalnie", dokładniej?

Zrobiłam test, wyszedł biały jak grudniowy śnieg, nawet się przyjrzałam dłuuugo i nic totalnie nawet fabrycznej kreski nie ujrzałam więc poszedł do śmieci.

Niby się nie nastawiałam, nie chciałam bo choroba i leki ale właśnie na instagramie znajoma której bardzo długo nie widziałam dodała relację ze swojego baby shower z pokaźnym brzuszkiem i dostałam jakiejś padaki 😡 Mam wrażenie, że teraz wszyscy wokół są w ciąży znajome, mniej znajome, influencerki i celebrytki tylko ku*wa nie ja. XD 🤬

reklama
Do góry