reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

No właśnie właśnie. Widzialam na fb post dziewczyny gdzie pobrali jej z 6 czy 7 komórek i żaden zarodek nie powstał ze względu na słaba jakość komórek, a przecież punkcja jest na stymulacji. Więc średnio się to trzyma kupy.
No tak... Ale opisując na moim przykładzie: jeśli mam PCOS i nie mam swoich owulacji to stymulacja pozwala, że w ogóle te owulacje są. I to jest już sukces. Ale nadal nie wiemy jaka jest jakość komórek i mogą być na tyle marne, że do niczego się nie nadają. Nie wiem jak przy innych chorobach, ale przy PCOSie tak może być.

reklama
W ogóle zastanawiam się co zrobić, jak długo na tą @ czekać? Kiedy gnać do lekarza? No bo tak... w środę (10dpo) była krew jednorazowo i różowe plamienia, w czwartek i piątek już brązowe plamienia, a wczoraj i dzisiaj nic. Test dzisiaj negatywny. Co to do cholery może być?

To forum to takie...zbawienie psychiczne? ❤️
Moim zdaniem tak. Wczoraj miałam taka sytuację, że brat męża usłyszał o histero i coś chciał dopytać o szczegóły to jak powiedziałam, że nie możemy mieć dzieci i się leczymy to uciekł z kuchni 😅 Niby już sporo osób wokół nas wie o naszej niepłodności, przestały być komentarze kiedy dzidziuś, ale tak naprawdę nie mam z kim porozmawiać o szczegółach 😊 A już używając medycznych nazw to każdy się peszy i zmienia temat.

W ogóle zastanawiam się co zrobić, jak długo na tą @ czekać? Kiedy gnać do lekarza? No bo tak... w środę (10dpo) była krew jednorazowo i różowe plamienia, w czwartek i piątek już brązowe plamienia, a wczoraj i dzisiaj nic. Test dzisiaj negatywny. Co to do cholery może być?
a jak długa masz normalnie fazę lutealną?

reklama
A bierzesz jeszcze duphaston ?

Do góry