reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Jeżeli plamienie implantacyjne jest teraz to wcześniej wyszedłby pozytyw?
raczej plamienie implantacyjne jest przed pozytywnym testem - bo żeby wyszedł pozytywny, to musi być zagnieżdżenie najpierw. Na pewno nie masz możliwości podskoczyć dziś na betę i proga? Ale generalnie z tego co tu wszędzie czytam na forum w takich sytuacjach dziewczyny zawsze piszą, że plamienie na początku ciąży nie musi oznaczać, że dzieje się coś złego. Jeżeli się martwisz, możesz napisać na styczniowych czy któraś tak miała - są tam też "nasze" dziewczyny i z pewnością postarają się Ci coś podpowiedzieć i uspokoić

reklama
Też dużo czytałam, że to może być śluz, albo nawet plamienie implantacyjne. Często właśnie brązowe, a nie czerwone 🤔
tylko ze plamienie implantacyjne chyba nie może być później niż pozytywne testy😬 ale śluz nie powinien świadczyć o niczym złym

Jeżeli plamienie implantacyjne jest teraz to wcześniej wyszedłby pozytyw?
implantacja już była ale macica jest bardzo ukrwiona i lekkie rozciąganie może spowodować krwawienie plus skoro jest brązowe to może być stara krew może nawet po implantacji (jeśli gadam bzdury to proszę poprawić). W każdym razie postaraj się nie stresować bo to naprawdę może być nic złego

@kicikocia Jak się imprezy w Polsce udały? I jak okno (apropo mycia okien ;) )?

Na ślubie i weselu super. Wybawiliśmy się. Potem powrót do domu na 6 dni i spowrotem do polski. Cały czas padało, byłam przerażona a w dzień komunii piękna pogoda. Było idealnie i mega wzruszająco. Powrót wiadomo najgorsza część i chociaz wrócilismy tydzien temu to chyba jeszcze nie wróciłam do rzeczywistości. Takze odliczam już do kolejnego urlopu.
Okno czeka, belka czeka. Myślę że po naszych urodzinach (oboje z mężem.jestesmy czerwcowi) zaczynamy działać. Ewentualnie w lipcu. Pogoda musi być dobra bo jednak najpierw trzeba wymurowac trochę więcej czekają mnie nocki bez okna 😜 A marzę już o tym by wstawione było

Na ślubie i weselu super. Wybawiliśmy się. Potem powrót do domu na 6 dni i spowrotem do polski. Cały czas padało, byłam przerażona a w dzień komunii piękna pogoda. Było idealnie i mega wzruszająco. Powrót wiadomo najgorsza część i chociaz wrócilismy tydzien temu to chyba jeszcze nie wróciłam do rzeczywistości. Takze odliczam już do kolejnego urlopu.
Okno czeka, belka czeka. Myślę że po naszych urodzinach (oboje z mężem.jestesmy czerwcowi) zaczynamy działać. Ewentualnie w lipcu. Pogoda musi być dobra bo jednak najpierw trzeba wymurowac trochę więcej czekają mnie nocki bez okna 😜 A marzę już o tym by wstawione było
Ale fajnie, że wszystko się udało :)
Belkę kupiliście tą strunobetonową czy jednak stalową?

Teraz już musicie widzieć xD jest różowa bankowo! Jutro o 6 jadę na betę i proga !

Załączniki

• IMG_3609.jpeg
    IMG_3609.jpeg
    111,8 KB · Wyświetleń: 187
  • IMG_3581.jpeg
    IMG_3581.jpeg
    119 KB · Wyświetleń: 190
@nindziaa , miałam taki lekko brązowy śluz, dosłownie kawa z mlekiem na początku, też się przestraszyłam ale beta rosła ładnie.
Później, około 7/8 tygodnia znowu miałam lekko brązowy śluz a potem jasnoróżowy. Lekarz stwierdził że to może być od acardu i na parę dni odstawiłam. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze 🤞

reklama
Do góry