reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Sraczka już wyszła z mody i nie działa 😅
Ale że...
Wink Bu GIF by Buuuilustraciones

???

reklama
Jeśli palenie jest w zgodzie z Tobą w staraniach to nic mi do tego 😉
Wyznaje zasadę, że póki ciąży nie ma, szkodzę tylko sobie. I wiesz, że w moim przypadku brak 4 dziecka nie wyciśnie we mnie piętna, bo 3 już mam. Mało tego, starania bez powodzenia otworzyły mnie na to, że wiele osób ma na prawdę problem z zajściem, że mozna stawać na głowie, pakować milion suplementów, przechodzić mase badań i przyczyn nie znaleźć. Ja tego nie znałam, gdybym nie była z Wami na takim forum byłabym jedną z tych ignorantek mówiących "widocznie za bardzo chcą" "coś robią źle" itp głupoty .. jeśli wszystko co zyskam z tych starań to wiedza o problemie niepłodności to biorę to.
Czy palenie jest w zgodzie ze staraniami? Nie, tak jak alkohol, fastfoody i wiele innych rzeczy.
Popalałam zawsze, kiedyś mniej, potem był czas palenia imprezowego tylko, od pewnego czasu bardziej stale. Lubię to, odsteresowuje mnie, a macierzyństwo wymusza wystarczająco dużo kompromisów, nie szkodzę nikomu poza sobą, więc daje sobie prawo do takiej używki. Więc w zgodzie ze staraniami nie, ale w zgodzie ze mną tak i nie odczuwam z tego powodu poczucia winy.

reklama
Do góry