reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Cześć, poproszę o zapisanie na testowanie 15.05 ;) Mam nadzieję, że będzie lekko spóźniony prezent urodzinowy dla mojego męża ❤️✊✊
Staramy się z mężem o bobaska od 08.2023r. , 05.2024r. poronienie zatrzymane 8tc (pusty pęcherzyk), od tamtego momentu nic się nie wydarzyło. W kwietniu byliśmy w klinice. Moje wyniki bardzo dobre, a u męża morfologia 4% więc nie jest źle. Jedyny minus to wyszło mało plemników ok. 10 mln.
W tym miesiącu nie robiłam testów owu, troszkę nawet sobie odpuściłam.

Ostatnia edycja:
Wgl dziewczyny uprzedzam, że testy ciążowe easyhome robią takie cienie duszka, jest to fabryczna, bo zrobiłam godzinę temu test by sprawdzić czy w środku cyklu ( 10dc ) wyjdą jakieś chujocienie bez ciąży. I jak ktoś dobrze widzi takie cienie ( tak jak ja ) to zobaczy, ze są i zrobi sobie nadzieję. Więc wstawiam zdjęcie, zaznaczyłam kółeczkiem gdzie one są. Jak powiększycie zdj i poruszacie nim to zobaczycie te cienie. Ostatnie zdj to kreska po wyschnięciu po godzinie.
A sprawdziłaś innym testem? Może beta po biochemicznej jeszcze się utrzymuje?

oooo ale synchronizacja 😁🤭
Będziesz testować jeszcze w maju?
Zobaczę czy uda mi się na tyle męża wykorzystać 🤣
Dziewczyny zastanawiam się nad olejem w wiesiołka .. może mój śluz jest nie zbyt korzystny dla "wędrowników" mojego męża 🤔
Skuteczny on jest ? Coś mi myknelo że któraś z was go stosuje ... Jaki najlepszy ? Gdzie się zaopatrzyć ? Apteka czy może sklep zielarski ?i od kiedy od brać ? Cały miesiąc ? Czy od owulacji albo może do owulacji ? Hmm ...

Cześć, poproszę o zapisanie na testowanie 15.05 ;) Mam nadzieję, że będzie lekko spóźniony prezent urodzinowy dla mojego męża ❤️✊✊
Staramy się z mężem o bobaska od 08.2023r. , 05.2024r. poronienie zatrzymane 8tc (pusty pęcherzyk), od tamtego momentu nic się nie wydarzyło. W kwietniu byliśmy w klinice. Moje wyniki bardzo dobre, a u męża morfologia 4% więc nie jest źle. Jedyny minus to wyszło mało plemników ok. 10 mln.
W tym miesiącu nie robiłam testów owu, troszkę nawet sobie odpuściłam.
Witam Cię na kreskach! Jesteś wpisana, czuj się u Nas dobrze ☺️

Dziewczyny zastanawiam się nad olejem w wiesiołka .. może mój śluz jest nie zbyt korzystny dla "wędrowników" mojego męża 🤔
Skuteczny on jest ? Coś mi myknelo że któraś z was go stosuje ... Jaki najlepszy ? Gdzie się zaopatrzyć ? Apteka czy może sklep zielarski ?i od kiedy od brać ? Cały miesiąc ? Czy od owulacji albo może do owulacji ? Hmm ...
Też o tym myślę. Do owulacji jeszcze chwila, może jak zacznę go pić teraz to coś pomoże 😁

reklama
Ja kiedyś stosowałam. Skutecznie działa na śluz. Z tego co pamiętam to należy go brać do owulacji. Później może zaszkodzić bo chyba może powodować skurcze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry