niezapominajka876
Fanka BB :)
Gdzie kupiłaś? Ile bralas? Dokładne info poproszęJa kiedyś stosowałam. Skutecznie działa na śluz. Z tego co pamiętam to należy go brać do owulacji. Później może zaszkodzić bo chyba może powodować skurcze.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gdzie kupiłaś? Ile bralas? Dokładne info poproszęJa kiedyś stosowałam. Skutecznie działa na śluz. Z tego co pamiętam to należy go brać do owulacji. Później może zaszkodzić bo chyba może powodować skurcze.
To było kilka lat temu więc nie pamiętamGdzie kupiłaś? Ile bralas? Dokładne info poproszę![]()
Gdzie kupiłaś? Ile bralas? Dokładne info poproszę![]()
Dobra to pójdę dziś do apteki i zacznę brać, do owu kilka dni, może pomoże!Olej z wiesiołka w kapsułkach znajdziesz w bylejakiej aptece za grosze.![]()
Ja też !Dobra to pójdę dziś do apteki i zacznę brać, do owu kilka dni, może pomoże!
Ja mam tylko Premom- do tego wstawiam testy i na tej podstawie dni płodne, przewidywalny okres itp się zmieniaDziewczyny jakie aplikacje polecacie do śledzenia cyklu? Flo? Ona jest tylko płatna czy jest jakaś wersją bezpłatna?