reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

+1 ja gdyby nie testy, to zupełnie nie pomyślałabym,że mam tak szybko owulacje, tym bardziej, że dopiero w grudniu odstawiłam antykoncepcję i te cykle jeszcze wahały się z ilością dni.
Noooo dokładnie! Uważam że warto je robić choć czasami nie chce mi się pilnować żeby nie pić nie sikać 🙈😁

reklama
Ja się bałam, że mam mało śluzu i kupiłam żel fertilsafe plus, pomijając finał sprawy - zaskoczyło, więc na pewno nie zaszkodził 🤗
Dzięki , warto spróbować 💪🏻 może akurat . Jeszcze olej z wiesiołka i ohoohoo będziemy wszystkie miały pozytyw 🙂🙂
U mnie coś definitywnie cos blokuje bo kurde jak znajdę to albo szybko tracę ( nie zapominając że straciłam w 17 tyg synka ) a raz miałam puste jajo a i mam 2 córki 13 i 8 lat "zbrojone "odrazu bez żadnych komplikacji 🤷

Dzięki , warto spróbować 💪🏻 może akurat . Jeszcze olej z wiesiołka i ohoohoo będziemy wszystkie miały pozytyw 🙂🙂
U mnie coś definitywnie cos blokuje bo kurde jak znajdę to albo szybko tracę ( nie zapominając że straciłam w 17 tyg synka ) a raz miałam puste jajo a i mam 2 córki 13 i 8 lat "zbrojone "odrazu bez żadnych komplikacji 🤷
Fajny jest, doktoryzowałam się z tych wszystkich żeli, ale ten miał dobrą dostępność i super opinie + nie piecze ani nie robi nic dziwnego jak niektóre inne, więc ogólnie na plus 😊 chwytamy się wszystkiego 😊

reklama
Musze podać update, którego nie chcialam dawać... a, ze tu dużo nas z kwietniowych kresek to daje też wam info 💔
po wczorajszym niepewnym usg dziś beta hcg 862,62, czyli praktycznie tyle co 2 maja. Ciąża się zatrzymała, więc mam czekać na krwawienie. Kontrola bety za tydzień a usg 15.05. Zastanawiam się czy to nie za późno. Tyle czekać na ostateczne potwierdzenie że tam już nic nie ma... czuję ogromny żal i rozczarowanie, zwłaszcza, że już wiem co mnie czeka, w najbliższym czasie, bo w styczniu był biochem.

Do góry